Είχε ψυχεδελικά μανιτάρια αξίας 8,5 εκατομμυρίων στο σπίτι του

Ένας άνδρας από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ συνελήφθη καθώς καλλιεργούσε ψυχεδελικά μανιτάρια αξίας 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο σπίτι του. Είχε προηγηθεί ανώνυμη καταγγελία στις αρχές ότι είχε στήσει εργοστάσιο ναρκωτικών στο σπίτι του.

Ο Westen Soule, 21 ετών, από το Μπέρλινγκτον, συνελήφθη την Πέμπτη στο σπίτι του στη Lyon Road. Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στο σπίτι του γύρω στις 9 π.μ., ο άνδρας πήγε τους αστυνομικούς σε ένα απομονωμένο γκαράζ, όπου οι ντετέκτιβ «παρατήρησαν μια μεγάλη επιχείρηση καλλιέργειας μανιταριών», σύμφωνα με την αστυνομία του Κονέκτικατ (CSP).

DEA Hartford Task Force

Ο Soule ισχυρίστηκε ότι τα μανιτάρια ήταν νόμιμα και αρνήθηκε να τους επιτρέψει να μπουν στο σπίτι του. Όμως οι αστυνομικοί πήραν ένταλμα έρευνας και επανήλθαν. Έτσι εντόπισαν το παράνομο εργοστάσιο καλλιέργειας μανιταριών μέσα στο σπίτι. Μεταξύ άλλων είχε μανιτάρια ψιλοκυβίνης.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία δείχνουν ψυχεδελικά μανιτάρια σε μεταλλικά ράφια σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού του Soule.

DEA Hartford Task Force

Ο 21χρονος τελικά άλλαξε γραμμή και παραδέχθηκε ότι τα μανιτάρια ήταν ψιλοκυβίνη, μια ψυχεδελική ουσία που χαρακτηρίζεται ως schedule 1. Ως Schedule 1 κατατάσσονται ουσίες οι οποίες είναι πάρα πολύ επικίνδυνες και δεν έχουν καμία ιατρική αξία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με πρόθεση πώλησης/διανομής και λειτουργία εργοστασίου ναρκωτικών.

Ο Soule κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων και θα εμφανιστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο της την Παρασκευή.

DEA Hartford Task Force

 

DEA Hartford Task Force

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ