Γιατί δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε ένα χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείου: Ένας TikToker αποκαλύπτει τον λόγο

Ένας TikToker αποκάλυψε γιατί δεν πρέπει ποτέ να βάζετε τα τιμαλφή σας σε αυτό που θα έπρεπε να είναι το πιο ασφαλές μέρος ενός δωματίου ξενοδοχείου – το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τη New York Post ένας χρήστης του TikTok, ο οποίος ονομάζεται Leo Lenier και ζει στο Λας Βέγκας, αποκάλυψε στο κοινό της πλατφόρμας μία μυστική μέθοδο, εξαιτίας της οποίας μπορεί οποιοδήποτε χρηματοκιβώτιο με κωδικό να ανοίξει θέτοντας πολύτιμα αντικείμενα ή μετρητά σε κίνδυνο.

«Νομίζεις ότι με το να κλειδώσεις το χρηματοκιβώτιο και να φτιάξεις τον δικό σου συνδυασμό θα είναι ασφαλές», λέει ο Lenier στο βίντεο που πλέον έχει γίνει viral, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Αμέσως μετά, τοποθετεί ένας σίδερο από το ξενοδοχείο στο ψηφιακό χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο βρίσκονται χαρτονομίσματα εκατοντάδων δολαρίων και κλείνει την πόρτα.

«Λέει ότι είναι κλειστό, λέει ότι είναι κλειδωμένο, λέει ότι κανείς δεν ξέρει τον συνδυασμό σας» συνεχίζει ο TikToker, κουνώντας το άκαμπτο χερούλι για να δείξει ότι δεν θα ανοίξει.

Στη συνέχεια, ο Lenier δείχνει πώς θα μπορούσε ο καθένας να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο με ευκολία — αν ξέρει τον τρόπο.

@leo..lenier Watch this …#4u #parati #paravc #pourvous #trick #hotelsafe #usa #tiktok #viral #gettoknowme #code ♬ original sound – Leo. Lenier

«Αλλά αν κάποιος μπει και πατήσει το κουμπί κλειδώματος δύο φορές — βλέπετε τη λέξη σούπερ;» λέει καθώς η λέξη εμφανίζεται στην οθόνη. «Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το «0» έξι φορές και ανοίγει», αναφέρει καθώς ανοίγει η πόρτα του χρηματοκιβωτίου.

Οι χρήστες του TikTok που είδαν το βίντεο, εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και την ανησυχία τους στα σχόλια. «Ποτέ δεν μου έχασα τίποτα, αλλά σχεδιάζω για το επόμενο ταξίδι μου να έχω εναλλακτικές» σχολίασε ένας χρήστης. Ένας άλλος ανέφερε ότι: «Κλείδωσα το διαβατήριό μου στο χρηματοκιβώτιο και ξέχασα τον κωδικό, ήρθε ο συντηρητής του ξενοδοχείου και του πήρε 30 δευτερόλεπτα για να το επαναφέρει και να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο».

Ένας χρήστης επεσήμανε πως: «Λοιπόν, μάλλον χρειάζονται έναν κωδικό για να μπορούν να τα ανοίξουν, γιατί είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι ξεχνούν τους κωδικούς τους συνεχώς».

Πάντως κάποιοι που αφού είδαν το βίντεο θέλησαν να δοκιμάσουν το κόλπο, είπαν ότι σε αυτούς δεν λειτούργησε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ