Δίδυμες έδωσαν μάχη με κροκόδειλο – Η ανατριχιαστική περιγραφή της δραματικής διάσωσης της αδελφής της

Δίδυμες που επιβίωσαν από φρικιαστική επίθεση κροκόδειλου φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μετά τον εφιάλτη. Η Μελίσα φωτογραφίζεται από το νοσοκομείο στο πλευρό της αδελφής της Τζόρτζια, αφού γλύτωσε κυριολεκτικά από του… κροκόδειλου τα δόντια.

Η γενναία Τζόρτζια γρονθοκόπησε τον κροκόδειλο στη μουσούδα του όταν είδε ότι είχε αρπάξει την αδελφή της.

Οι δύο 28χρονες βρίσκονταν στο Μεξικό, και κολυμπούσαν σε μία λιμνοθάλασσα με δύο φίλους όταν το ερπετό επιτέθηκε στη Μελίσα και την έσυρε μαζί του μέσα στο νερό. Η Τζόρτζια κατάφερε να ξεφύγει, αλλά ξαναβούτησε όταν η αδελφή της δεν ανταποκρινόταν στο κάλεσμά της. Όπως είπε η Τζόρτζια στο ITV, είδε το σώμα της αδελφής της να επιπλέει αφού η Μελίσα που ενημέρωσε τους φίλους τους για τον κίνδυνο, δεν επέστρεψε στην όχθη.

“Είδαμε τον κροκόδειλο και προσπαθήσαμε να κολυμπήσουμε μακριά αλλά δυστυχώς η αδελφή μου δεν ξέφυγε και ο κροκόδειλος την τράβηξε κάτω από το νερό. Προσπαθήσαμε να τη φωνάξουμε αλλά δεν είχαμε ανταπόκριση οπότε πήγα προς τους φίλους μας και προσπάθησα να τους βρω και μετά είδα το σώμα της να επιπλέει προς το μέρος μου. Βούτηξα αμέσως και ανέλαβα δράση με ό,τι θυμόμουν από την εκπαίδευσή μου στη διάσωση. Τράβηξα το σώμα της προς το μέρος μου και την κράτησα στο στήθος μου και προσπάθησα να τη συνεφέρω” περιέγραψε η Τζόρτζια μιλώντας για την εφιαλτική εμπειρία της. Όπως προσθέτει “ο κροκόδειλος επέστρεψε δεύτερη φορά, οπότε τον χτύπησα για να φύγει, ενώ την τρίτη φορά υπέστην τα περισσότερα τραύματα”.

Η Τζόρτζια λέει ότι η Μελίσα θυμάται όταν την έσυρε ο κροκόδειλος κάτω από το νερό στην πρώτη επίθεση. Όπως περιγράφει η δίδυμη αδελφή της, ένιωσε ότι θα πνιγόταν και πίστευε ότι το χέρι της θα ξεριζωνόταν. Επίσης, η Μελίσα θυμάται ότι η Τζόρτζια της τραγουδούσε πάνω στο σκάφος για να την παρηγορήσει όπως εκείνη έχανε τις αισθήσεις της και επανερχόταν. Η Τζόρτζια είπε ότι πέρασε ένα σκάφος με έναν τουριστικό πράκτορα αλλά οι επιβαίνοντες δεν μπορούσαν να τις βοηθήσουν εκείνη τη στιγμή. Ο κροκόδειλος επέστρεψε για τρίτη φορά, τραυματίζοντας τη Μελίσα όπως προσπαθούσε να την πάρει μαζί του, αλλά επενέβη η Τζόρτζια γρονθοκοπώντας το ερπετό αναγκάζοντάς το να φύγει. Η Μελίσα φέρει τραύματα από τα δόντια του κροκόδειλου στην κοιλιά και τα πόδια, ενώ έσπασε ο καρπός της και έχει αμυχές στο στομάχι αλλά και νερό στα πνευμόνια της, σύμφωνα με την Τζόρτζια.

Την περασμένη εβδομάδα η 28χρονη εθεάθη έξω από το νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι που υπέστη από τις γροθιές στον κροκόδειλο. “Ήταν ή μάχη ή φυγή και μάχεσαι γι’ αυτούς που αγαπάς” τόνισε η Τζόρτζια. Οι γονείς των Βρετανίδων διδύμων ταξίδεψαν στο Μεξικό ώστε να βρεθούν κοντά στις κόρες τους μετά το τρομακτικό αυτό περιστατικό.

“Η Τζόρτζια τα πάει καταπληκτικά και έκανε ό,τι μπορούσε για την αδελφή της, αλλά χρειάζεται στήριξη και παρηγοριά από την οικογένειά της. Προσπαθεί να φανεί γενναία αλλά στην ουσία είναι ευαίσθητη. Η Τζόρτζια θέλει να πάω εκεί. Θέλει τη μαμά της. Οπότε προφανώς και πηγαίνω” είπε η μητέρα της.

Η Μελίσα υπέστη φοβερούς τραυματισμούς από την επίθεση. Φέρει βαθιές δαγκωνιές σε πόδια, χέρια, παλάμες και καρπούς, ενώ κάποια από τα τραύματα μολύνθηκαν. Επίσης, φέρει πιθανώς διάτρητο πνεύμονα και τέθηκε σε ιατρικό κώμα ώστε να αναρρώσει πιο εύκολα. Πλέον είναι καλύτερα και μπορεί να μιλά με την Τζόρτζια που την επισκέπτεται συχνά, ενώ πλέον στη δημοσιότητα έδωσαν και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία μετά τον εφιάλτη.

σχολίασε κι εσύ