Χτυποκάρδια στα θρανία του Μιζούρι – Και δεύτερη καθηγήτρια του ίδιου σχολείου στο OnlyFans

Μια καθηγήτρια σε λύκειο του Μιζούρι των ΗΠΑ βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν «συνελήφθη» να έχει λογαριασμό στο OnlyFans για να αυξήσει το εισόδημα της. Πριν λίγο καιρό είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα άλλη καθηγήτρια από το ίδιο λύκειο για το ίδιο παράπτωμα.

Οι εξωσχολικές δραστηριότητες της 31χρονης καθηγήτριας, Μέγκαν Γκάιθερ έγιναν γνωστές όταν ένας μαθητής έγραψε ένα σημείωμα και της το πέταξε κάτω από την πόρτα της σχολικής αίθουσας. Το σημείωμα έγραφε ότι γνώριζε το μυστικό της.

Η Μέγκαν Γκάιθερ, 31 ετών, καθηγήτρια Αγγλικών είπε στην εφημερίδα Post-Dispatch ότι την υποχρέωσαν να πάρει άδεια από την εργασία της όταν αποκαλύφθηκε η εργασία της στο OnlyFans. «Η διδασκαλία δεν στηρίζει οικονομικά έναν άνθρωπο», είπε η 31χρονη, που εξήγησε ότι μένει άνεργη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και γι’ αυτό άρχισε να γυρίζει πορνό.

Η Γκάιθερ ανέφερε ότι μπήκε στην πλατφόρμα που βασίζεται σε συνδρομές τον περασμένο Μάιο με στόχο να αποπληρώσει πάνω από 125.000 δολάρια από φοιτητικά δάνεια. Η συνολική αμοιβή της πέρυσι, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής προπονητή, ήταν περίπου 47.500 δολάρια, ανέφερε η εφημερίδα.

Η συνάδελφός της και καθηγήτρια Αγγλικών, Μπριάνα Κοπαζ, παραιτήθηκε πρόσφατα για να αφιερώσει όλο της τον χρόνο στο πορνό αφού τέθηκε σε άδεια όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σελίδα στο OnlyFans με τον σύζυγό της.

Η Μπριάνα Κοπάζ

Η καθηγήτρια τέθηκε σε αργία τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν έγινε αντιληπτό από τις τοπικές αρχές ότι έχει παράλληλη εργασία στην πλατφόρμα για να συμπληρώνει τον μισθό της. Όπως ανέφερε στο Fox News Μπριάνα Κοπαζ πλέον έχει κερδίσει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια από τότε που παράτησε την δουλειά της, έγινε πρωτοσέλιδο και πλέον έχει κοινό από ολόκληρο τον κόσμο.

Η 31χρονη ανέφερε ότι απενεργοποίησε τον λογαριασμό της OnlyFans, ο οποίος είχε περίπου 1.500 συνδρομητές, αφού ο λογαριασμός της συναδέλφους της έγινε γνωστός στους υπεύθυνους του σχολείου.

Οι φήμες για την 31χρονη άρχισαν να διακινούνται όταν την αναγνώρισαν σε ένα βίντεο της Κοπαζ. Αν και δεν φαινόταν το πρόσωπο της κατάφεραν να την αναγνωρίσουν επειδή κυκλοφόρησε μία φωτογραφία στην οποία φορούσε τα ίδια ρούχα.

«Ήμουν σε περίπου τέσσερα λεπτά στο όλο θέμα και σίγουρα δεν πίστευα ότι αυτό θα ήταν το πράγμα που θα κατέστρεφε ολόκληρη την καριέρα μου», είπε η 31χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ