Χρήστης του TikTok “μετέτρεψε” ένα μικρό τσιμπιδάκι σε… σπίτι – ΒΙΝΤΕΟ

Το όνειρό της πραγματικότητα έκανε μία χρήστης του TikTok. Τον Μάιο του 2020, η 30χρονη Demi Skipper ξεκίνησε το Trade Me Project. Σήμερα η νεαρή γυναίκα είναι περήφανη ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Η Skipper ξεκίνησε αυτό το Project, εμπνευσμένη από τον Kyle MacDonald, ο οποίος, έχοντας μόλις έναν κόκκινο συνδετήρα, κατάφερε το 2006 μετά από μία σειρά ανταλλαγών να αποκτήσει ολόκληρο σπίτι.

Η 30χρονη Tiktoker άρχισε λοιπόν να ανταλλάσσει αντικείμενα μέσω του eBay, του Facebook Marketplace και του Craigslist. Αντάλλαξε το τσιμπιδάκι με φθηνά σκουλαρίκια, τα οποία αντάλλαξε για τέσσερα ποτήρια μαργαρίτας. Μετά απέκτησε μία ηλεκτρική σκούπα, την οποία αντάλλαξε για ένα snowboard.

 

@trademeprojectTrading a bobby pin for a house. Pt 4 #fyp #trademeproject♬ original sound – Trademeproject

Έπειτα κατάφερε να αποκτήσει ακριβά ακουστικά, ένα laptop, μία ακριβή κάμερα, ένα iPhone, μέχρι που κατάφερε να πάρει στα χέρια της ένα Dodge Caravan του 2008 και αργότερα ένα Mini Cooper κάμπριο.

Η νεαρή χρήστης του TikTok αντάλλαξε το αυτοκίνητο με ένα διαμαντένιο κολιέ που αξίας 20.000 δολαρίων. Όμως αποδείχθηκε ότι η αξία του κολιέ ήταν λιγότερη από 2.000 δολάρια. Το κολιέ “έγινε” ποδήλατο γυμναστικής αξίας 1.800 δολαρίων, το οποίο η Skipper αντάλλαξε για μία Ford Mustang. Μετά απέκτησε ένα Jeep, μία ξύλινη καλύβα, ένα Honda CRV και τρία τρακτέρ.

 

@trademeprojectTrade Update – Trading a Bobby Pin until I get a house 🎉 ##trademeproject♬ Summer – Marshmello

Τα τρία τρακτέρ τα αντάλλαξε με ένα κουπόνι για ένα χρόνο δωρεάν φαγητό στα Chipotle, το οποίο αντάλλαξε με ένα τροχόσπιτο αξίας 40.000 δολαρίων.

 

@trademeprojectTrading a Bobby Pin until I get a house – Trade Update! @vw #AD #VWpartner #trademeproject♬ Triangle – Clutch

Τελικά, η 30χρονη Demi Skipper έπειτα από 28 ανταλλαγές κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και απέκτησε ένα δικό της σπίτι κοντά στο Νάσβιλ του Τενεσί. Η χρήστης του TikTok σκοπεύει να μετακομίσει σε αυτό το σπίτι με τον σύζυγό της σύντομα.

@trademeprojectThe Final Trade 🥺🏠 #trademeproject #letsgetthishouse♬ Inspiring and spectacular emotional epics(869013) – Minette

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ