Χαμός στην Τουρκία: Αρχιμαφιόζος αποκαλύπτει τις σχέσεις της κυβέρνησης Ερντογάν με την μαφία

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από μία σειρά με βίντεο καταδικασμένου Τούρκου αρχιμαφιόζου, όπου ισχυρίζεται ότι η τουρκική κυβέρνηση συχνά πυκνά συνεργάζεται με την μαφία. Συγκεκριμένα ο Σεντάτ Πεκιέρ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ισχυρίζεται ότι μετά από εντολή που του δόθηκε από μέλη της κυβέρνησης έβαλε τους άντρες του να ξυλοκοπήσουν ένα πολιτικό που κατέκρινε τον Ερντογάν.

Ακόμη ο Πεκιέρ έκανε λόγο για φορτία κοκαΐνης που έρχονταν στην Τουρκία εν γνώσει της κυβέρνησης που έκαναν τα στραβά μάτια. Σε ένα άλλο βίντεο ο Πεκιέρ ισχυρίζεται ότι βοήθησε στην συγκάλυψη της δολοφονίας μιας κοπέλας 21 ετών από τον Τόλγκα Αγκάρ, που είναι βουλευτής με το κόμμα του Ερντογάν και γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών Μεχμέτ Αγκάρ.

Σύμφωνα με τον Πεκιέρ όταν η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία τον Τόλγκα για βιασμό την επιβίβασαν σε ένα ελικόπτερο και στην συνέχεια βρέθηκε νεκρή.

Η αντιπολίτευση ισχυρίζεται ότι «έσπασε ο υπόνομος κράτους, πολιτικής και ασφάλειας», ενώ να σημειωθεί ότι ο Πεκιέρ στο παρελθόν είχε υποστηρίξει τον Ερντογάν και είχε φωτογραφηθεί μαζί του.

Επίσης αξίζει να τονιστεί ότι τα βίντεο του Σεντάτ Πεκιέρ έχουν ξεπεράσει σε views ακόμη και τις σειρές του Netflix.

View this post on Instagram

A post shared by SEDAT PEKER (@sedatpeker)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ