Χαμάς: Nέο βίντεο δείχνει την τρίτη παράδοση ομήρων στον Ερυθρό Σταυρό στην πόλη της Γάζας

Βίντεο που δείχνει μαχητές της να παραδίδουν την τρίτη ομάδα ομήρων σε αξιωματούχους του Ερυθρού Σταυρού εντός της Γάζας δημοσίευσε η Χαμάς.

Σημειώνεται πως και το βίντεο της Κυριακής αποτελείται από μια σειρά επεξεργασμένων κλιπ και κυκλοφόρησε στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης των Ταξιαρχιών Al-Qassam, της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς.

Στο βίντεο φαίνεται πλήθος κόσμου στην άκρη του δρόμου να ζητωκραυγάζει καθώς οχήματα που προφανώς μεταφέρουν τους ομήρους οδηγούνται σε σημείο παράδοσης στην πλατεία της Γάζας.

Η παράδοση πιστεύεται ότι είναι η πρώτη που έλαβε χώρα στο βόρειο τμήμα της λωρίδας, όπου οι ισραηλινές δυνάμεις εξαπέλυσαν την χερσαία επίθεσή τους πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Ένοπλοι άνδρες σχηματίζουν φρουρά περιμένοντας την άφιξη του Ερυθρού Σταυρού.

Έπειτα από την άφιξη των οχημάτων του Ερυθρού Σταυρού, το βίντεο δείχνει μια γυναίκα όμηρο να μεταφέρεται από δύο μαχητές της Χαμάς προς ένα αυτοκίνητο του Ερυθρού Σταυρού και τα επόμενα πλάνα δείχνουν ενήλικες και παιδιά να συνοδεύονται επίσης προς τους αξιωματούχους.

Επιπλέον βίντεο δείχνουν ότι οι τρεις υπήκοοι της Ταϊλάνδης και ο Ρωσο-Ισραηλινός υπήκοος που επίσης αφέθηκαν ελεύθεροι την Κυριακή μεταφέρονται στα χέρια του Ερυθρού Σταυρού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ