Φρίκη: Τον σκότωσε και μετά του έφαγε το πρόσωπο σε στάση λεωφορείου

Ένας άνδρας στις ΗΠΑ, κατηγορείται για δολοφονία αφού συνεπλάκη σε καβγά και στη συνέχεια μάσησε τμήματα του προσώπου του θύματος σε στάση λεωφορείου, την ώρα που έφτανε στο σημείο η αστυνομία.

Γύρω στις 4.45 π.μ. της Κυριακής, ο Κόλιν Τσεχ, 31 ετών, συνελήφθη στη λεωφόρο Las Vegas Boulevard, όπου έσπευσαν αστυνομικοί όταν έλαβαν μια αναφορά για δύο άνδρες που τσακώνονταν μπροστά από μια επιχείρηση.

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο άνδρες, ο ένας από αυτούς βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και με αιμορραγία στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης τον Τσεχ γονατισμένο στο έδαφος δίπλα στο θύμα με “βιολογική ύλη στα μαλλιά του, στο στόμα και στα ρούχα του”, σύμφωνα με επίσημα έγγραφα.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα του είχε επιτεθεί και ότι ήταν άστεγος. Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι είδαν τον Τσέχ να τρώει το αυτί και ένα βολβό του ματιού του άλλου άνδρα.

Οι νοσοκόμοι μετέφεραν το βαριά τραυματισμένο θύμα, που φέρεται να αναγνωρίστηκε ως Kenneth Brown, σε τοπικό νοσοκομείο, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Μπράουν είχε ένα μεγάλο κόψιμο σε μέρος του κεφαλιού του και του έλειπε ένα μάτι και ένα αυτί, σύμφωνα με έγγραφα που έλαβαν οι ερευνητές του «8 News Now.»

Το σημείο όπου σαυνελήφθη ο Τσεχ, στο Λας Βέγκας.
Το σημείο όπου σαυνελήφθη ο Τσεχ, στο Λας Βέγκας.

Ο Τσεχ φέρεται να “χάνει τις αισθήσεις του” ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική επιτήρηση. Είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν ξύπνιος για “πέντε συνεχόμενες ημέρες”, επειδή “κάτι τον κυρίευε”.

Ο δολοφόνος είπε επίσης στους ντετέκτιβ ότι χρησιμοποίησε τα δόντια του για να βλάψει το θύμα, προσθέτοντας ότι “χρησιμοποίησε τα δόντια του για να φάει τα μάτια και τα αυτιά του”, όπως αναφέρεται στα έγγραφα που έφτασαν στην κατοχή των Μέσων Ενημέρωσης.

Ο Τσεχ συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας και εισήχθη στο Κέντρο Κράτησης της κομητείας Κλαρκ. Επρόκειτο να εμφανιστεί χθες στην εισαγγελέα, αλλά εκείνος ενημέρωσε ότι ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε, γιατί είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Παρ’ όλα αυτά, η εισαγγελέας δήλωσε ότι διαπίστωσε αιτία για τη σύλληψη του δράστη και διέταξε την κράτησή του χωρίς εγγύηση. Ο Τσεχ αναμένεται πλέον να εμφανιστεί στον εισαγγελέα την Τετάρτη.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς αναμένεται μεταξύ άλλων να προσδιορίσει ο ιατροδικαστής την αιτία θανάτου του θύματος και η αστυνομία να οριστικοποιήσει την ταυτοποίηση του θύματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ