Οι 6 ημερομηνίες τον Μάιο του 2024 που φέρνουν βαθιές αλλαγές στις σχέσεις κάθε ζωδίου

Ο Μάιος του 2024 είναι ένας νέος μήνας με πολλές ευκαιρίες για κάθε ζώδιο. Φέρνει ανέμους αλλαγών που θα οδηγήσουν σε βαθιές αλλαγές στη ζωή σας.

Δείτε τα μαθήματα που σας δόθηκαν και κρατήστε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο και πολύτιμο για να κινηθείτε μπροστά. Επιζήσατε από την πρώτη περίοδο εκλείψεων του 2024. Παρόλο που ορισμένα κομμάτια των σχέσεων σας μπορεί να εξακολουθούν να μοιάζουν εκτός τόπου και χρόνου, οι έξι πιο σημαντικές και καθοριστικές αστρολογικές διελεύσεις και γεγονότα του Μαΐου 2024 θα σας οδηγήσουν σε ένα πεπρωμένο που ήταν πάντα προορισμένο για εσάς.

Οι πιο σημαντικές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο τον Μάιο του 2024 που φέρνουν βαθιές αλλαγές στις σχέσεις σας:

Ανάδρομος Πλούτωνας: Πέμπτη, 2 Μαΐου

Ο Πλούτωνας, ο άρχοντας του Κάτω Κόσμου, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο, οδηγώντας σας σε μια νέα αλήθεια και βαθύτερη θεραπεία. Ο ανάδρομος Πλούτωνας σας βοηθά να επεξεργαστείτε τα πράγματα εσωτερικά και να αναπτυχθείτε, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε καλύτερα μια σχέση και μια ζωή βασισμένη σε αυτό που επιθυμείτε.

Ο άρχοντας του Κάτω Κόσμου τείνει να σας ζητά να βουτήξετε βαθιά, επεξεργαζόμενος παιδικά τραύματα, τη σκιώδη πλευρά σας και τις προκλήσεις στη σχέση σας. Είναι αυτό το ταξίδι που επιτρέπει να βγει στην επιφάνεια η βαθύτερη αλήθεια σας, η οποία είναι επίσης ακριβώς αυτό που θα σας βοηθήσει να βρείτε μεγαλύτερη αγάπη στη ρομαντική σας ζωή.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Τρίτη, 7 Μαΐου

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα ανατείλει την Τρίτη 7 Μαΐου, γεννώντας ένα νέο ξεκίνημα βασισμένο σε υγιή θεμέλια. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, αλλά και ένα από τα ζώδια που κυβερνά η Αφροδίτη, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ισχυρό για να το χρησιμοποιήσετε στη σχέση σας.

Με τον ανάδρομο Ερμή πλέον πίσω σας, θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στο να ξέρετε πού να κατευθύνετε την ενέργειά σας, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πιο σταθερή σχέση.

Σκεφτείτε πώς μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή, ακόμη και σε μια υπάρχουσα σχέση, η οποία θα σας επιτρέψει όχι μόνο να νιώσετε πιο ασφαλείς στη σχέση σας αλλά και να είστε σε θέση να γνωρίσετε περισσότερο τι είναι η αγάπη.

Ερμής στον Ταύρο: Πέμπτη, 15 Μαΐου

Ο Ερμής περνάει στον Ταύρο στις 15 Μαΐου και ωφελεί τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας και μιλάτε στον εαυτό σας.

Ο πλανήτης διέπει τις σκέψεις, τις επικοινωνίες και τις συμφωνίες. Στον Ταύρο, αναζητάτε γεγονότα, γνώσεις και την ικανότητα να σχεδιάζετε ποια είναι τα επόμενα βήματά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται ή να δείτε πού μπορεί να πάνε.

Αντίθετα, έχετε ένα σαφές και άμεσο σχέδιο για αυτό που θέλετε. Αν και η ζωή αναπόφευκτα θα διαφέρει από αυτό που οραματίζεστε, το σχέδιο που κάνετε σήμερα είναι το όνειρο που θα ζήσετε αύριο.

Αρχίζει η εποχή των Διδύμων: Τρίτη, 21 Μαΐου

Η περίοδος των Διδύμων ξεκινά και ξαφνικά, έχετε τόσα πολλά να πείτε. Αυτή η ενέργεια σας βοηθά να ξεφύγετε από τη χειμερινή ραστώνη και να αγκαλιάσετε την ενέργεια της εποχής της Άνοιξης.

Είστε πιο κοινωνικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και διασκεδάζετε με νέες δυνατότητες και δραστηριότητες. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να αρχίσετε να προσεγγίζετε τη ζωή και την αγάπη πιο παιχνιδιάρικα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αναιρείτε τη σταθερότητα που προσπαθείτε να οικοδομήσετε, αλλά αντίθετα, τώρα είναι η ώρα να απολαύσετε αυτό που έχετε δημιουργήσει. Απολαύστε τις βραδινές συζητήσεις με το σύντροφό σας. Φύγετε για ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο ή σχεδιάστε κάτι καινούργιο που θα απολαύσετε μαζί.

Μάθετε ότι ενώ η αγάπη μπορεί να χρειάζεται να χτιστεί αργά, έχει επίσης σημασία να καθίσετε, να γελάσετε μαζί και να μην παίρνετε τη ζωή τόσο σοβαρά.

Πανσέληνος στον Τοξότη: Πέμπτη, 23 Μαΐου

Η Πανσέληνος στον Τοξότη πραγματοποιείται απέναντι από τον Ήλιο στους Διδύμους, αναδεικνύοντας θέματα μεταξύ του ανώτερου εαυτού σας και της πιο γήινης προσωπικότητας σας.

Αυτή η αντίθεση μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ των ευθυνών και της επιθυμίας να βιώσετε όλα όσα μπορείτε. Ο Τοξότης δημιουργεί την ανάγκη να βρείτε ένα βαθύτερο νόημα, ενώ οι Δίδυμοι μπορεί να προτιμούν απλώς να διασκεδάζουν.

Παρόλα αυτά μπορείτε να αρχίσετε να εξερευνάτε τι σημαίνει να βλέπετε ότι το καλωσόρισμα σε έναν παιχνιδιάρικο έρωτα μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ο σκοπός σας.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα μετακινηθεί επίσης στους Διδύμους, αντλώντας περισσότερη ενέργεια και φέρνοντας ανησυχία στη σχέση σας. Αν και, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανοιχτείτε σε μια νέα αγάπη, δεν ενέχει ισχυρή αίσθηση δέσμευσης.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν παραβλέπετε μια απίστευτη σχέση απλά και μόνο επειδή νιώθετε μια επιθυμία για κάποιον καινούργιο. Βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας και ότι δημιουργείτε μαζί νέες εμπειρίες, ακόμη και αν πρόκειται για την δοκιμή ενός νέου μέρους για φαγητό ή για την ανατροπή της ρουτίνας σας.

Η ευελιξία και η αίσθηση της περιέργειας θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε να επενδύετε στη σχέση σας, γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει να βρίσκεστε.

Δίας στους Διδύμους: Σάββατο, 25 Μαΐου

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, θα εγκαταλείψει τον Ταύρο και θα περάσει στους Διδύμους στις 25 Μαΐου. Ο Δίας επιδιώκει να επεκτείνει όποιον τομέα της ζωής σας αγγίζει.

Σε αυτή την περίπτωση, οι Δίδυμοι θα αναδείξουν επίσης θέματα που αφορούν την επικοινωνία και την καλύτερη απόλαυση της ζωής. Αν και ορισμένα ζώδια όπως ο Τοξότης, οι Ιχθύες και ο Υδροχόος θα το νιώσουν αυτό περισσότερο στη ρομαντική τους ζωή, μπορεί να βοηθήσει κάθε ζώδιο με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η πιο σημαντική πτυχή του Δία στους Διδύμους είναι ότι τα λόγια σας θα έχουν μεγαλύτερη δύναμη. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να αποσπαστεί η προσοχή σας από ό,τι φαίνεται εύκολο και θα είναι καθήκον σας να διασφαλίσετε ότι επεκτείνεστε σε ό,τι φέρνει τη μεγαλύτερη αξία στη ζωή σας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ