Μπαράκ Ομπάμα: Χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Χαβάη με τις κόρες του

Ο Μπαράκ Ομπάμα και οι κόρες του βρίσκονται στη Χαβάη για τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Η Σάσα, η Μαλία και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απόλαυσαν τη θάλασσα και τον ήλιο, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο νησί O’ahu.

Οι κόρες του Ομπάμα έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα μπικίνι τους, ενώ απόλαυσαν την κωπηλασία πάνω στις σανίδες του σερφ. Οι τρεις τους έδειχναν χαλαροί και ευδιάθετοι, με τον Μπαράκ Ομπάμα να  επιλέγει να κάνει βουτιές στον ωκεανό.

Ωστόσο, από τις οικογενειακές φωτογραφίες έλειπε η Μισέλ Ομπάμα. Η οικογένεια ταξιδεύει κάθε χρόνο στη Χαβάη όπου περνά τα Χριστούγεννα, αφού είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Μπαράκ Ομπάμα. Εκεί γεννήθηκε και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας.

Στη διάρκεια των δύο θητειών του ως προέδρου η οικογένεια πήγαινε αρκετά συχνά στη Χαβάη.

Τον Αύγουστο ο Μπαράκ Ομπάμα είχε βρεθεί στο στόχαστρο καθώς μετά το πάρτι γενεθλίων του είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό 74 από τους καλεσμένους του. Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δέχθηκε σφοδρή κριτική για την «ανευθυνότητά» του -όπως χαρακτήρισαν την απόφασή του να οργανώσει πάρτι με τόσους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και μεγάλα ονόματα της showbiz, όπως η Beyonce, o Jay Z, η Κρίσι Τέιγκεν.

Exit mobile version