Αποκαλύψεις για την πριγκίπισσα Σαρλίν – Κόντεψε να πεθάνει μετά τη χειρουργική επέμβαση

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό και την κατάσταση της υγείας της. Πηγή είπε στο Page Six, ότι η πριγκίπισσα παραλίγο να πεθάνει μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη αφού αντιμετώπιζε βαριά λοίμωξη στον λαιμό και δεν μπορούσε ούτε να καταπιεί.

Η Σαρλίν του Μονακό είναι στο επίκεντρο ενός σίριαλ σχετικά με την υγεία της μετά τις δηλώσεις του πρίγκιπα Αλβέρτου ότι εισήχθη σε θεραπευτική κλινική όπου θα παραμείνει για αρκετές εβδομάδες για εξάντληση σωματική και ψυχολογική, ενώ έντονες είναι οι φήμες για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η 43χρονη Ολυμπιονίκης της κολύμβησης.

πριγκίπισσα Σαρλίν

Όπως τόνισε ο επικεφαλής του Πριγκιπάτου των Μονεγάσκων, αμέσως μετά την επιστροφή της Σαρλίν από τη Νότια Αφρική, όπου παρέμεινε για 10 μήνες, έγινε ολοφάνερο ότι δεν ήταν καλά και γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στην κλινική. Την απόφαση έλαβε η ίδια η πριγκίπισσα έπειτα και από παρέμβαση των αδελφών της και της νύφης της.

Πηγή, μιλώντας στο Page Six επέκρινε όσους μιλούν για προβλήματα ψυχικής υγείας, υποστηρίζοντας ότι έχουν υποβαθμιστεί οι επιπλοκές από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε καθώς η μητέρα των δύο διδύμων έχασε το μισό βάρος της λόγω της περιπέτειας που πέρασε.

“Είναι άδικο να παρουσιάζεται σαν κάποια που έχει κάποιο πρόβλημα ψυχικό ή συναισθηματικό. Δεν ξέρουμε γιατί το Παλάτι υποβαθμίζει τόσο το γεγονός ότι κόντεψε να πεθάνει στη Νότια Αφρική”.

Όπως εξήγησε η πηγή, η πριγκίπισσα είχε σοβαρή λοίμωξη στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό, κάτι που κατέληξε σε σοβαρή φλεγμονή στη μύτη αλλά και σε πρόβλημα κατάποσης, τα οποία προέκυψαν από προηγούμενη χειρουργική επέμβαση.

Πριγκίπισσα Σαρλίν

“Δεν μπορούσε να φάει στέρεα τροφή για περισσότερους από έξι μήνες εξαιτίας όλων των επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε. Μπορούσε να πιει μόνο υγρά με καλαμάκι, οπότε έχασε σχεδόν το μισό βάρος της”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ