Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Νοσηλεύεται σε θεραπευτική κλινική – Συγκινεί το μήνυμα των δίδυμων παιδιών της

Απούσα ήταν η πριγκίπισσα Σαρλίν από τους επίσημους εορτασμούς της εθνικής γιορτής του Μονακό, με τα παιδιά της να ζωγραφίζουν το μήνυμά τους πάνω σε μεγάλα κομμάτια χαρτί: “Σ’ αγαπάμε μανούλα” και “μας λείπεις μανούλα”.

Πριγκίπισσα Σαρλίν

Κι ενώ σε δηλώσεις του ο πρίγκιπας Αλβέρτος δεν ήθελε να δώσει λεπτομέρειες για τη σύζυγό του και την κατάστασή της, σε συνεντεύξεις του που δημοσιεύθηκε σήμερα παραδέχθηκε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται σε θεραπευτική κλινική, όπου θα παραμείνει για αρκετές εβδομάδες, αφού έγινε φανερό ότι δεν ήταν καλά, αμέσως μετά την επιστροφή της από τη Νότια Αφρική.

Όπως εξήγησε ο 63χρονος Αλβέρτος, η πριγκίπισσα Σαρλίν, που έμοιαζε όλο και πιο εξουθενωμένη, αναγνώρισε ότι χρειαζόταν βοήθεια όταν ο ίδιος οργάνωσε μία παρέμβαση από τα αδέλφια της και τις νύφες της. Δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την ασθένειά της, αλλά απέκλεισε τον καρκίνο και τον κορονοϊό. Υπαινίχθηκε τον αγώνα της για την ψυχική υγεία λέγοντας ότι “ήταν καταπονημένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή” και υποφέρει από “εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική”.

Πριγκίπισσα Σαρλίν

Με δηλώσεις του στο περιοδικό People, ο Αλβέρτος είπε ότι η οικογενειακή επανασύνδεση την περασμένη εβδομάδα στο Μονακό, αρχικά πήγε πολύ καλά, τις πρώτες ώρες αλλά μετά έγινε ξεκάθαρο ότι η Σαρλίν δεν ήταν καλά. Είπε ότι η πρώην Ολυμπιονίκης “συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια. Ήταν καταπονημένη και δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στα επίσημα καθήκοντά της, στη ζωή γενικά ούτε καν στην οικογενειακή ζωή”.

Πριγκίπισσα Σαρλίν

Σημείωσε ότι προηγήθηκε μία οικογενειακή σύσκεψη στην οποία ελήφθη η απόφαση η πριγκίπισσα να αναζητήσει βοήθεια. “Την βάλαμε κάτω με τα αδέλφια της και τη νύφη της. Έίχε λάβει ήδη την απόφασή της και θέλαμε μόνο να το επιβεβαιώσει μπροστά μα. Το ήθελε αυτό. Ήξερε ήδη ότι το καλύτερο πράγμα για εκείνη ήταν να πάει και να ξεκουραστεί και να λάβει σωστή ιατρική θεραπεία. Και όχι στο Μονακό. Για λόγους ιδιωτικότητας, θα έπρεπε να είναι κάπου εκτός του Πριγκιπάτου”.

Στο μεταξύ, αποκάλυψε ότι η  Γκαμπριέλα και ο Ζακ θα μπορούν να επισκεφθούν τη μητέρα τους μόλις πάρουν την έγκριση από τους γιατρούς, λέγοντας ότι τα εξάχρονα δίδυμά τους ήξεραν ότι η μαμά τους ήταν κουρασμένη και όχι ο εαυτός της. Γαλλικά περιοδικά, όπως το “Voici” υποστήριξε ότι η Σαρλίν έχει πάει στην Ελβετία, όπου υπάρχουν αρκετές εξειδικευμένες ιδιωτικές ιατρικές κλινικές.

“Θα το πω πολλές φορές, αλλά όλο αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχέση μας. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση μας, ούτε στη σχέση ανάμεσα στον σύζυγο και τη γυναίκα του. Είναι πολύς διαφορετικής φύσεως τα προβλήματα” και πρόσθεσε ότι η τωρινή της κατάσταση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που είναι ιδιωτικοί.

“Δεν είχε κοιμηθεί καλά για αρκετές μέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά. Είχε χάσει πολύ βάρος, κάτι που την έκανε ευάλωτη σε άλλα πιθανά προβλήματα. Σε ένα κρύωμα ή μία γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθάει, κορονοϊό”.

Πηγή προσκείμενη στο ζεύγος είπε: “Ο νότος της Γαλλίας είναι πολύ κοντά αλλά η Ελβετία έχει ανώτερες ιδιωτικές ιατρικές εγκαταστάσεις και η Σαρλίν θα λάβει την κατάλληλη φροντίδα εκεί”.

Χθες, μετά τις δηλώσεις του Αλβέρτου ότι η ίδια δεν βρισκόταν στο Πριγκιπάτο, η Σαρλίν έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram από την “κρυφή τοποθεσία” όπου βρίσκεται με τους ακολούθους να της εύχονται περαστικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ