Πριγκίπισσα Σαρλίν: Επέστρεψε στο Μονακό – Η συγκινητική επανασύνδεση με την οικογένειά της

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε -επιτέλους- στο Μονακό βάζοντας τέλος στις φήμες για ρήξη με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο. Η πριγκίπισσα Σαρλίν έφυγε από το Μονακό πριν από περίπου δέκα μήνες και ζούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Νότια Αφρική, μακριά από τον σύζυγο και τα δίδυμα παιδιά τους.

Παράλληλα, η 43χρονη Σαρλίν πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της και υπεβλήθη σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, με τους γιατρούς να απαγορεύουν το ταξίδι της επιστροφής.

Τον Σεπτέμβριο η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και της πήρε αρκετό χρονικό διάστημα για να συνέλθει. Επέστρεψε στο Πριγκιπάτο του Μονακό το πρωί της Δευτέρας και ακολούθησε μία συγκινητική επανασύνδεση με τα παιδιά και τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Μετά την πολύμηνη περιπέτεια υγείας της και παρά το γεγονός ότι έχει αναρρώσει, πάλι έδειχνε ιδιαίτερα εύθραυστη και αδύναμη.

Έφθασε στο Μονακό με ιδιωτικό αεροσκάφος που απογειώθηκε από το Ντούρμπαν και προσγειώθηκε στη Νις της Γαλλίας. Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι η 43χρονη πριγκίπισσα ήταν η μόνη που φορούσε προστατευτική μάσκα στην επανασύνδεση με την οικογένειά της, κάτι που ενδεχομένως οφείλεται στα πρόσφατα προβλήματα υγείας.

Το Πριγκιπάτο του Μονακό στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ανέβασε φωτογραφίες από τη γεμάτη συγκίνηση και χαρά επανασύνδεση της Σαρλίν με τον Αλβέρτο και τα 6χρονα δίδυμά της, Ζακ και Γκαμπριέλα.

Η ίδια η  Σαρλίν χαιρέτισε τους φωτογράφους που στέκονταν σε απόσταση. Στις οικογενειακές φωτογραφίες προστέθηκε και ένα καφετί βίσλα, με το οποίο η Σαρλίν κατέβηκε το πρωί από το ιδιωτικό τζετ. Φαίνεται πως μετά τον τραγικό χαμό του αγαπημένου της κουταβιού, η Ολυμπιονίκης κολύμβησης θέλησε να αναπληρώσει το κενό με νέα προσθήκη.

Και ενώ η Σαρλίν και ο Αλβέρτος έδειχναν χαρούμενοι για την επανασύνδεση, η πολύμηνη παραμονή της πριγκίπισσας στη Νότια Αφρική πυροδότησε φήμες για ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, τις οποίες και οι δύο κατά διαστήματα έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά.

Η ίδια η Σαρλίν τον Αύγουστο, οπότε υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση είχε διαψεύσει τη ρήξη με τον σύζυγό της, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ αποκάλυψε πως ταλαιπωρείτο από μία λοίμωξη που την είχε καθηλώσει στη Νότιο Αφρική και η οποία και έχρηζε χειρουργικής αντιμετώπισης.

Να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, μία Βραζιλιάνα καλλονή υποστήριξε ότι είχε εξώγαμο παιδί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο από την εποχή που είχε σχέση μαζί του. Αυτό φέρεται να προκάλεσε ένταση στη σχέση του πριγκιπικού ζεύγους. Ο Αλβέρτος υποστηρίζει οικονομικά ήδη δύο εξώγαμα παιδιά. Σύμφωνα με την Daily Mail, η 34χρονη Βραζιλιάνα κατήγγειλε ότι απέκτησε μια κόρη μαζί του στις 4 Ιουλίου του 2005. Ο ισχυρισμός της, τον οποίο οι δικηγόροι του απέρριπταν ως “φάρσα”, ήταν ένα τρομακτικό πλήγμα για τη Σαρλίν, καθώς τότε είχε ήδη ξεκινήσει τη σχέση της με τον Αλβέρτο.

Μάλιστα όπως ανέφερε η εφημερίδα ο Αλβέρτος είχε λάβει γράμμα από τη 15χρονη κόρη του, τον περυσινό Σεπτέμβριο, στο οποίο του έγραφε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί μεγάλωσα χωρίς πατέρα και τώρα που σε βρήκα επιτέλους, εσύ δεν θες να με δεις”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ