Πριγκίπισσα Σαρλίν: Τι δήλωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος για την κατάσταση της υγείας της

H Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό ανυπομονεί να επιστρέψει σπίτι και ελπίζει πως θα επανασυνδεθεί με την οικογένειά της, αυτήν τη φορά στο Μονακό, συντομότερα απ’ ό,τι αναμενόταν. Αυτό δήλωσε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος στο περιοδικό People.

Στην πρώτη του συνέντευξη από τη στιγμή που επέστρεψε στο Πριγκιπάτο των Μονεγάσκων από μία επίσκεψη στη σύζυγό του που βρίσκεται στη Νότια Αφρική, ο 63χρονος Αλβέρτος ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του επιμένοντας ότι εξαιτίας των προβλημάτων υγείας μένει μακριά και όχι επειδή αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους.

Επισημαίνει ότι η ημερομηνία κατά την οποία θα επιστρέψει στο Μονακό εξαρτάται από πότε θα της το επιτρέψουν οι γιατροί και αν η πρόοδος συνεχιστεί μπορεί να προγραμματίσει το ταξίδι και μέσα σ’ αυτόν τον μήνα.

“Ξέρω ότι έχει πει πως θα επιστρέψει πιθανόν στο τέλος Οκτωβρίου, αλλά αυτό ξέραμε πριν από τις τελευταίες επισκέψεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να περιορίσουμε το χρονικό διάστημα” και πρόσθεσε:”Είναι έτοιμη. Είπε αστειευόμενη ότι είναι έτοιμη να γίνει λαθρεπιβάτης σε πλοίο για να επιστρέψει στην Ευρώπη”.

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Στο νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή της

Σήμερα Παρασκευή έγινε γνωστό ότι η Πριγκίπισσα Σαρλίν νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά την κατάρρευσή της την Τετάρτη το βράδυ, στο σπίτι της στη Νότια Αφρική.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου εισήχθη με ψευδώνυμο στο νοσοκομείο Netcare Alberlito, ενώ θεωρήθηκε “επείγον ιατρικό περιστατικό”, που προκλήθηκε από επιπλοκές τις οποίες προκάλεσε μία λοίμωξη που έπαθε τον Μάιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ