Σαρλίν του Μονακό: Επανασύνδεση με την οικογένειά της στην Αφρική

Έπειτα από τρεις δύσκολους μήνες, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επανασυνδέθηκε με την οικογένειά της. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα εξάχρονα δίδυμα παιδιά τους Ζακ και Γκαμπριέλα ταξίδεψαν στην Αφρική για να βρεθούν κοντά στη μητέρα τους.

Η Σαρλίν, που έχει καταγωγή από το Κέιπ Τάουν, εθεάθη τελευταία φορά στο Μονακό τον Ιανουάριο. Φήμες λένε ότι ήταν πολύ πληγωμένη από το νέο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο 63χρονος σύζυγός της, που τον θέλει να είναι πατέρας κι άλλου εξώγαμου παιδιού.

Ωστόσο, φέρεται η πριγκίπισσα του Μονακό να έχει υποβληθεί σε μία επέμβαση έπειτα από σοβαρή λοίμωξη και οι γιατροί της απαγορεύουν να μπει σε αεροπλάνο.

Τον Ιούνιο ο Αλβέρτος και τα παιδιά τους είχαν επισκεφθεί και πάλι την πριγκίπισσα που τότε είχε γράψει σε ανάρτησή της στο instagram ότι είχε πάρει πολλή δύναμη. Επικοινωνεί με την οικογένειά της με βιντεοκλήσεις ώστε να βλέπει τα παιδιά της, αφού δεν μπορεί να επιστρέψει ακόμη.

Χθες, η 43χρονη Σαρλίν ανέβασε επαγγελματικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της όπου καταγράφεται η επανασύνδεση με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Η ίδια μοιάζει αρκετά θλιμμένη και καταβεβλημένη. Πάντως, δηλώνει περιχαρής που είχε ξανά κοντά της τους αγαπημένους της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ