Τι τρέχει με την πριγκίπισσα Σαρλίν – Γιατί δεν επιστρέφει στο Μονακό για τη 10η επέτειο του γάμου της

Φουντώνουν οι φήμες για τον γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, αφού η σύζυγός του πριγκίπισσα Σαρλίν είναι εξαφανισμένη και δεν έχει -προφανώς- καμία διάθεση να επιστρέψει στο Πριγκιπάτο, τουλάχιστον όχι στο εγγύς μέλλον. Η Σαρλίν έχει να… πατήσει στο Μονακό από τον Ιανουάριο, ενώ ο σύζυγός της και τα εξάχρονα δίδυμα παιδιά τους Γκαμπριέλα και Ζακ επισκέφθηκαν τη Νότια Αφρική νωρίτερα μέσα στον μήνα. Η πριγκίπισσα δεν θα επιστρέψει στο Πριγκιπάτο των Μονεγάσκων ούτε την ερχόμενη εβδομάδα για να γιορτάσει με τον Αλβέρτο τη 10η επέτειο του γάμου τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δίνει μάχη με μία άσχημη λοίμωξη σε αυτί, μύτη και λαιμό που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει. Η ιατρική ομάδα που την κουράρει τη συμβούλευσε να παραμείνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Νότια Αφρική ενώ υποβάλλεται σε αλλεπάλληλες επεμβάσεις με την πιο πρόσφατη να γίνεται χθες, Τετάρτη.

“Αυτήν τη χρονιά θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είμαι με τον σύζυγό μου στην επέτειό μας τον Ιούλιο, κάτι που είναι πολύ δύσκολο και με θλίβει” ανέφερε η Σαρλίν σε ανακοίνωσή της. “Ωστόσο, ο Αλβέρτος και εγώ δεν έχουμε επιλογή από το να ακολουθούμε τις οδηγίες της ιατρικής ομάδας ακόμη και αν είναι εξαιρετικά δύσκολο. Μου έχει δείξει απίστευτη στήριξη. Οι καθημερινές συζητήσεις με τον Αλβέρτο και τα παιδιά μου έχουν βοηθήσει απίστευτα να έχω υψηλό φρόνημα αλλά μου λείπουν πολύ. Ήταν πολύ όμορφο που η οικογένειά μου με επισκέφτηκε στη Νότια Αφρική και ήταν υπέροχο που τους είδα. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι κοντά τους” σημείωνε στην ανακοίνωσή της η πριγκίπισσα, θέλοντας να σβήσει τη “φωτιά” που έχει ανάψει η… εξαφάνισή της από το Πριγκιπάτο μετά και το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο σύζυγός της, που φέρεται να έχει και τρίτο νόθο παιδί.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν έφθασε στη Νότια Αφρική για να συνεχίσει το έργο της κατά της λαθροθηρίας. Την τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση στο Μονακό ήταν τον Ιανουάριο. Το ίδρυμά της ανακοίνωσε ότι διηύθυνε τους σκοπούς που έχει κοντά στην καρδιά της όταν αρρώστησε. Προτού κολλήσει τη λοίμωξη και υποβληθεί στις επεμβάσεις, συνεργαζόταν με αρκετούς πρεσβευτές και εταίρους για να ευαισθητοποιήσει και να συγκεντρώσει πόρους για τις πρωτοβουλίες του ιδρύματός της. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά της λέγεται ότι θα επισκεφθούν ξανά την πριγκίπισσα Σαρλίν στη Νότια Αφρική ώστε να βρεθούν κοντά της και να τη στηρίξουν.

Η πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης αναμενόταν να επιστρέψει στο Πριγκιπάτο τον Μάιο για το Γκραν Πρι της Formula 1, όπου ήταν επίτιμη καλεσμένη.

Ήταν ταραχώδης η αρχή της χρονιάς για τη Σαρλίν αφού έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος είναι αντιμέτωπος με αγωγή για την πατρότητα ενός παιδιού που γεννήθηκε στα πρώτα χρόνια της σχέσης του με την πριγκίπισσα. Ο 63χρονος πρίγκιπας του Μονακό ήδη στηρίζει δύο νόθα παιδιά, ενώ φέρεται ότι είχε σχέση με μία Βραζιλιάνα με την οποία απέκτησε μία κόρη το 2005. Ο ισχυρισμός αυτός, τον οποίο οι δικηγόροι του απέρριψαν ως “φάρσα”, είναι αρκετά επώδυνος για τη Σαρλίν καθώς τότε είχε αρχίσει η σχέση τους, αφού οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2000.

Η 34χρονη καταγγέλλουσα λέει ότι είχε μία παθιασμένη σχέση με τον Αλβέρτο, που οδήγησε στη γέννηση της κόρη τους, στις 4 Ιουλίου 2005. Ο Αλβέρτος έλαβε ιδιόχειρη επιστολή από το παιδί που τώρα είναι 15 ετών, τον περασμένο Σεπτέμβριο. “Δεν καταλαβαίνω γιατί μεγάλωσα χωρίς πατέρα και τώρα που σε ανακάλυψα δεν θέλεις να με δεις” έγραφε το κορίτσι στο γράμμα προς τον πρίγκιπα. Οι δικηγόροι της καταγγέλλουσας απαιτούν από τον Αλβέρτο να υποβληθεί σε τεστ DNA όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, οπότε ταυτοποιήθηκε ως ο πατέρας των άλλων δύο νόθων παιδιών του που γεννήθηκαν στα 1990s και στις αρχές της δεκαετίας του 2000s.

Τον Ιανουάριο, η Σαρλίν, μιλώντας δημοσίως για πρώτη φορά μετά τις φήμες, είπε στο Point de Vue: “Όταν ο σύζυγός μου έχει προβλήματα, μου τα λέει. Συχνά του λέω “ό,τι και να συμβαίνει, είμαι 1.000% μαζί σου. Θα σταθώ μαζί σου ό,τι κι αν κάνεις, και στις καλές και στις κακές στιγμές”.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι συχνά λέει στον σύζυγό της ότι “θα τον προστατεύσει” και “πάντα θα είναι στο πλευρό του”. Η Σαρλίν μεγάλωσε στη Νότια Αφρική και εκπροσώπησε τη χώρα της στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ το 2000. Ταξίδεψε στην Κουαζούλου Νατάλ για να μάθει περισσότερα για όσα γίνονται από το ίδρυμά της στη Νότια Αφρική για να βοηθήσει στη διάσωση ρινόκερων από τους λαθροκυνηγούς, ενώ στο Μονακό έχουν γίνει πλέον θύελλα οι φήμες που μιλάνε για τριγμούς στον γάμο του πριγκιπικού ζεύγους, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για την “κατάρα των Γκριμάλντι” καθώς οι πρόγονοι του Αλβέρτου έχουν όλοι δυστυχισμένους γάμους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ