Παραμένει στη Νότια Αφρική η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό – Πώς εξηγεί την πολύμηνη απουσία της

Όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και τη σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν, ιδίως μετά το νέο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο πρίγκιπας και το γεγονός ότι η Σαρλίν βρίσκεται εδώ και μήνες στην ιδιαίτερη πατρίδα της στη Νότια Αφρική και δεν επέστρεψε στην οικογένειά της ούτε για να γιορτάσει τη δέκατη επέτειο γάμου της. Μάλιστα, ο Αλβέρτος εμφανίζεται μόνος του σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις και ερωτήματα εγείρονται για την ηχηρή απουσία της Σαρλίν.

Ωστόσο, έρχεται η ίδια η πριγκίπισσα να δώσει τις απαντήσεις της και να σβήσει τη φωτιά αποκαλύπτοντας ότι έχει λοίμωξη ωτορινολαρυγγικής φύσης, η οποία την κρατάει μακριά από την οικογένειά της. Αυτή, όπως είπε σε συνέντευξή της στο News 24 της Νοτίου Αφρικής, προκλήθηκε όταν υποβλήθηκε σε ανύψωση ιγμορείου και οστικού μοσχεύματος πριν από το ταξίδι στην πατρίδα της.

Η ανύψωση ιγμορείου είναι μια επέμβαση που συνίσταται από τους οδοντιάτρους εάν χρειάζεται ο ασθενής οδοντικό εμφύτευμα.

Παράλληλα, η πριγκίπισσα Σαρλίν παραδέχθηκε ότι δεν είχε συμπτώματα της λοίμωξης πριν από το ταξίδι της, παρά μόνο, μετά ο ταξίδι και όταν τα αυτιά της άρχισαν να πονούν πολύ. Επισκέφθηκε τότε έναν ειδικό και ενημερώθηκε. Η Σαρλίν αποκάλυψε, επίσης, πως ο λόγος που δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της στο Μονακό, είναι επειδή η πίεση του αυτιού της δεν θα “εξισορροπηθεί” που σημαίνει ότι δεν μπορεί να πετάξει πάνω από τα 20.000 πόδια.

Σε δηλώσεις της στο Channel24 αρχές του μήνα η Σαρλίν είχε εκφράσει τη λύπη της που δεν της επιτρεπόταν να επιστρέψει στο σπίτι της για να γιορτάσει την επέτειο του γάμου της με τον Αλβέρο. “Είναι μία εποχή δοκιμασίας για εμένα” είχε πει και είχε προσθέσει ότι “ο Αλβέρτος είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη του και τη στήριξή του δεν θα είχα καταφέρει να αντεπεξέλθω αυτήν τη δύσκολη εποχή”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, News24

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ