Στο χειρουργείο η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό – Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας τεσσάρων ωρών υποβλήθηκε το Σάββατο η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Πριγκιπάτο, «η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Αυγούστου, στη Νότιο Αφρική, όπου είναι εγκλωβισμένη η πριγκίπισσα τους τελευταίους μήνες εξαιτίας μιας λοίμωξης ωτορινολαρυγγολογικής μορφής».

Στην ανακοίνωση απουσιάζουν, πάντως, οι λεπτομέρειες, όπως η ώρα και ο τόπος της επέμβασης και ενώ να θυμίσουμε πως από τον περασμένο Μάρτιο η σύζυγός του Αλβέρτου βρίσκεται στη Νότια Αφρική, με πολλούς να κάνουν σενάρια σοβαρής ρήξης του γάμου της με τον πρίγκιπα του Μονακό. Η ίδια, πάντως, διέψευσε τις φήμες, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ αποκάλυψε πως ταλαιπωρούνταν από μία λοίμωξη που την είχε καθηλώσει στη Νότιο Αφρική και η οποία και έχρηζε χειρουργικής αντιμετώπισης.

Η γαλλική εφημερίδα Nice Matin σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο σύζυγος και τα παιδιά της ετοιμάζονται να βρεθούν στο πλευρό της Σαρλίν το επόμενο διάστημα προκειμένου να βρίσκονται μαζί της στην ανάρρωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ