Αποκαλύψεις “φωτιά” για το ειδύλλιο του Κλίντον με τη Λεβίνσκι στον Λευκό Οίκο

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες “πικάντικες” λεπτομέρειες για το ειδύλλιο ανάμεσα στον Μπιλ Κλίντον και την Μόνικα Λεβίνσκι.

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο του «Crisis of Character», ο Γκάρι Μπερν, ένας πρώην μυστικός πράκτορας, ο οποίος ήλεγχε τα άτομα που έμπαιναν στο γραφείο του πρώην Αμερικανού προέδρου, αποκαλύπτει τι συνέβαινε στον Λευκό Οίκο.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο Γκάρι Μπερν στις σελίδες του αναφέρει ότι ο Μπιλ Κλίντον και η Μόνικα Λεβίνσκι είχαν ερωτικές περιπτύξεις σχεδόν σε κάθε γωνιά του Οβάλ Γραφείου.

Μάλιστα, ο μυστικός πράκτορας ισχυρίζεται ότι η Λεβίνσκι ήταν εκείνη που κυνηγούσε ασταμάτητα τον πρόεδρο και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να εξασφαλίζει την παρουσία της στο γραφείο του.

«Όλοι οι πράκτορες είχαν δει τον Μπιλ και την Μόνικα να αγκαλιάζονται, να έχουν ερωτικές περιπτύξεις ή να είναι πάνω στο Οβάλ γραφείο», τονίζει ο Μπερν, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για όσα διαδραματίζονταν στον Λευκό Οίκο.

Η Λεβίνσκι, όπως περιγράφει,  φορούσε κοντά φορέματα και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μαγνητίσει το βλέμμα του Κλίντον.

«Μια φορά σήκωσε το φόρεμά της για να αποκαλύψει το εσώρουχό της»,  υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας στο βιβλίο του, αναφέροντας επίσης ότι η Λεβίνσκι γνώριζε ακόμη και τον μυστικό τετραψήφιο κωδικό με τον οποίο αποκτούσε κανείς πρόσβαση στο γραφείο του Κλίντον.

Ο μυστικός πράκτορας σχολιάζει ακόμη και τη στάση της τότε Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον,  η οποία κατά την άποψή του ήξερε για τις απιστίες του συζύγου της. «Πιστεύω ότι η κυρία Κλίντον γνώριζε για τις περιπέτειές του», γράφει χαρακτηριστικά ο Μπερν.

Πηγή: dailymail.co.uk

Δείτε επίσης:

Ανησυχία για την υγεία της κορυφαίας Γαλλίδας τενίστριας – ΦΩΤΟ

H Κέιτι Χολμς σπάει πιάτα ως Τζάκι Κένεντι στα γυρίσματα για τον θρυλικό γάμο στο Σκορπιό- ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο – σοκ: Διευθυντής χτυπάει επί σκηνής τους υπαλλήλους του για παραδειγματισμό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ