Ανθρωποκυνηγητό στην Τυνησία – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αστυνομικές αρχές της Τυνησίας συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της σημερινής τρομοκρατικής επίθεσης, σε τουριστικό θέρετρο της Τυνησίας με τουλάχιστον 27 θύματα. Παραμένει ακόμα ασαφές πόσοι ήταν οι δράστες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε το πτώμα ενός εκ των δραστών, ο οποίος κρατούσε Καλάσνικοφ, στο σημείο που τον πυροβόλησαν οι αστυνομικοί. 

Η επίθεση σημειώθηκε σε ξενοδοχεία της πόλης Σους στην Τυνησία, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους τουρίστες ενώ τοπικά μέσα αναφέρουν ότι τα θύματα ήταν στην πλειοψηφία τους, Βρετανοί και Γερμανοί.

Μάρτυρες ανέφεραν οτι ένας άντρας ντυμένος σαν τουρίστας, ανοιξε πυρ, πυροβολώντας αδιακρίτως. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, επικράτησε πανικός καθώς οικογένειες, στην προσπάθεια τους να σώσουν τις ζωές τους, «ταμπουρώθηκαν» μέσα σε δωμάτια ξενοδοχείων που διέμεναν Βρετανοί τουρίστες.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βιομηχανική μονάδα στη Λυών της Γαλλίας.

Οι αρχές της Τυνησίας βρίσκονταν σε αυξημένη ετοιμότητα από τον Μάρτιο, μετά την επίθεση σε μουσείο της Τύνιδας, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 22 ανθρώπους.

Πηγή φωτογραφιών:dailymail

Πηγή βίντεο: youtube: Κerdana 122x, youtube: skynews

 

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρουν οι εικόνες από το μακελειό στην Τυνησία – ΦΩΤΟ

Τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία – Τζιχαντιστής αποκεφάλισε άνδρα – ΤΩΡΑ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ