Άννα Τσαρέβα: Νεκρή αρχισυντάκτρια της αγαπημένης εφημερίδας του Πούτιν

Η 35χρονη αναπληρώτρια αρχισυντάκτρια της «αγαπημένης προπαγανδιστικής εφημερίδας» του Βλαντιμίρ Πούτιν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Μόσχα .

Η Άννα Τσάρεβα, η αναπληρώτρια συντάκτρια της εφημερίδας Komsomolskaya Pravda, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον πατέρα της αφού ανησυχούσε επειδή δεν την είχε δει για μερικές μέρες. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατό της, ανέφερε το διαδικτυακό ειδησεογραφικό πρακτορείο Baza.

Οι αρχικές αναφορές λένε ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις για διάρρηξη στο διαμέρισμά της ούτε «σημάδια βίαιου θανάτου». 

Είναι γνωστό ότι είχε αναπτύξει μια απροσδιόριστη οξεία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού και είχε υψηλό πυρετό για αρκετές ημέρες. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης Shot ανέφεραν σήμερα ότι οι αρχές υποπτεύονται ότι πέθανε από «οξεία καρδιακή ανεπάρκεια».

Ο πατέρας της 35χρονης, μπήκε στο διαμέρισμά της στη λωρίδα Bolshoy Tishinsky στο κέντρο της Μόσχας και την βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της. Δυστυχώς ήταν αργά για να προσπαθήσει να της σώσει τη ζωή.

Η Tsareva αναφέρθηκε ότι ήταν υπεύθυνη για το περιεχόμενο στον ιστότοπο της Komsomolskaya Pravda, συμπεριλαμβανομένων των ιστοριών για τον πόλεμο του Πούτιν κατά της Ουκρανίας. Είναι ο μεγαλύτερος ειδησεογραφικός ιστότοπος στη Ρωσία με 83,9 εκατομμύρια αναγνώστες τον Οκτώβριο του 2023. Διετέλεσε αναπληρώτρια αρχισυντάκτρια για έξι χρόνια.

Ο προηγούμενος αρχισυντάκτης πέθανε λόγω καρδιακής προσβολής – Τα σημάδια ασφυξίας

Τον Σεπτέμβριο του 2022, το αφεντικό της Βλαντιμίρ Σουνγκόρκιν, 68 ετών, αρχισυντάκτης και γενικός διευθυντής της Komsomolskaya Pravda, πέθανε από καρδιακή προσβολή. Όμως ο θάνατός του θεωρήθηκε ύποπτος αφού οι γιατροί βρήκαν σημάδια ασφυξίας.

Συχνά συμπεριλαμβάνεται σε μια λίστα με δεκάδες πρόωρους ή μυστηριώδεις θανάτους από την έναρξη του πολέμου του Πούτιν.

Ο Sungorkin έπεσε αναίσθητος σε μια περιοδεία στη ρωσική Άπω Ανατολή λίγα λεπτά αφού πρότεινε στην ομάδα του «να βρει ένα όμορφο μέρος κάπου… για μεσημεριανό γεύμα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ