Βόλος: Από ψυχολόγο θα εξεταστεί ο 7χρονος που έπεσε θύμα bullying – «Δεν είναι η πρώτη φορά» είπε το παιδί

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στον Βόλο η καταγγελία για το περιστατικό άγριου bullying σε 7χρονο από μαθητή μεγαλύτερης τάξης. Ξεγύμνωσε τον μικρό μαθητή και έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του.

Ο πατέρας του παιδιού πήγε χθες στην Αστυνομία και έκανε την καταγγελία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, o 7χρονος είπε ότι το bullying έγινε από μεγαλύτερο σε ηλικία μαθητή και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τον παρενοχλούσε.

Σήμερα το παιδί αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να μεταβεί με τους γονείς του στην Αστυνομία προκειμένου να εξεταστεί από ψυχολόγο, ενώ δεν αποκλείεται να υποδείξει ποιο παιδί είναι εκείνο που του άσκησε bulying.

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης του 7χρονου

Η μητέρα αναφέρθηκε στο περιστατικό σε ομάδα στα social media. Όπως είπε, ένας μαθητής, λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία από τον γιο της, τον έγδυνε και έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του.

Η μητέρα το ανακάλυψε όταν του άλλαξε ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. Η ίδια περιέγραψε, πως «ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο».

Συνέχισε λέγοντας πως όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο τα γράμμα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για την τρίλιζα. Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από μαθητή μεγαλύτερης τάξης, αποκάλυψε ότι το περιστατικό που έγινε την Δευτέρα, δεν ήταν η πρώτη φορά.

Τέλος, η μητέρα ανέφερε ότι «από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα», ενώ είχε συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ