Άνδρας πυροβολήθηκε 16 φορές από αντίπαλες συμμορίες – Το GPS τον οδήγησε σε επικίνδυνη περιοχή

Ένας άνδρας από την Αριζόνα δέχτηκε 16 πυροβολισμούς από μέλη αντίπαλων συμμοριών όταν το GPS του αυτοκινήτου του τον οδήγησε σε επικίνδυνη περιοχή. Ωστόσο ο ίδιος τονίζει ότι δεν κρατάει κακία στους ένοπλους που παραλίγο να τον σκοτώσουν.

Ο Craig Ricketts τραυματίστηκε στο πόδι και στο χέρι από δύο σφαίρες, καθώς προσπαθούσε να ταξιδέψει από το Μεξικό στο Τέμπε της Αριζόνας για να επισκεφτεί τον γιο του την παραμονή των Χριστουγέννων.

Είπε στον τηλεοπτικό σταθμό «Arizona Family» ότι ταξίδευε στο βορειοδυτικό Sasabe – μια επισφαλή συνοριακή διαδρομή – λόγω του προβλήματος στο σημείο ελέγχου Lukeville όταν ξαφνικά άρχισαν οι πυροβολισμοί. Τουλάχιστον 16 σφαίρες χτύπησαν το αυτοκίνητό του.

«Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι έσπασε το αριστερό μου παράθυρο. Είδα μια τρύπα από σφαίρα μέσα από το μπροστινό μου παράθυρο. Μία σφαίρα πέτυχε το ραδιόφωνο του οχήματος», είπε στον σταθμό από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο στο Tucson αυτή την εβδομάδα.

«Χτυπήθηκα μια φορά στο χέρι μου, και μία άλλη είναι το αριστερό μου πόδι», πρόσθεσε.

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στη Σονόρα είπε ότι πρόκειται για την δεύτερη φορά που ένας Αμερικανός δέχεται πυροβολισμούς από αντίπαλες συμμορίες τον τελευταίο μήνα.

Ο Ricketts αρχικά ήθελε να περάσει το σημείο ελέγχου Lukeville περνώντας τα σύνορα στο Nogales, αλλά το GPS του φέρεται να τον οδήγησε προς το σημείο εισόδου Sasabe στη Sonora. Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει συμβουλέψει τους Αμερικανούς να αποφύγουν αυτήν την περιοχή λόγω της υψηλής εγκληματικότητας.

Μια εβδομάδα νωρίτερα, ένας κάτοικος των ΗΠΑ σκοτώθηκε και άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου Σονόρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Arizona Republic».

Παρά το τρομακτικό επεισόδιο, ο Ricketts δεν κρατάει κακία στις συμμορίες που τον πυροβόλησαν σφαιρών. «Η ουσία είναι ότι δεν ξέρουν ποιος είμαι. Ήθελαν απλώς να εξασφαλίσουν την πρόσβασή τους για λαθρεμπόριο ανθρώπων», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ