Αυτό είναι το νέο τραγούδι της Lana Del Rey

Ένα λίγο μουντό νέο τραγούδι έβγαλε η Lana Del Rey με τίτλο “Watercolor Eyes” για τις ανάγκες της δεύτερης περιόδου της σειράς “Euphoria”, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο στίχος είναι για μια πονεμένη καρδιά από έρωτα και λέει: “I think you’re sweet just like rock candy. Warm like beaches that leave me sandy. Why do you leave me with watercolor eyes?”. Να σημειώσουμε ότι στο Euphoria πρωταγωνιστεί η ανερχόμενη και πολυταλαντούχα Zendaya.

euphoria zandaya

Πέρσι η Billie Eilish και η Rosalía ηχογράφησαν το τραγούδι “Lo Vas a Olvidar,” το οποίο ακούστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς, την μουσική της οποίας επιμελείται γενικότερα ο Labrinth.

Πέρσι η χρονιά ήταν ιδιαίτερα παραγωγική για την Lana Del Rey δεδομένου ότι κυκλοφόρησε δύο μεγάλους δίσκους, το “Blue Banisters” και το “Chemtrails Over The Country Club”.

Lana Del Rey

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ