H Lana Del Rey λέει “αντίο” στα social media

Η Lana Del Rey ανακοίνωσε ότι διαγράφει όλους τους λογαριασμούς της στα social media, με σκοπό να εστιάσει σε άλλα project και να έχει “ιδιωτικότητα”.

Το ασπρόμαυρο βίντεο δημοσιεύθηκε στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου, και η ερμηνεύτρια του “Chemtrails Over the Country Club”, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξη.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή της να μην έχει διαδικτυακή παρουσία.

Lana Del Ray

“Ήθελα να σας ενημερώσω ότι αύριο θα απενεργοποιήσουμε όλους τους λογαριασμούς μου στα social media, γιατί έχω τόσα άλλα ενδιαφέροντα και δουλειές. Όλα αυτά απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια”.

Δείτε το “αντίο” της Lana Del Rey στα κοινωνικά δίκτυα

“Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο και θα συνεχίσω να αναπτύσσω κάποιες άλλες δεξιότητες και ενδιαφέροντα” πρόσθεσε.

“«Ήθελα απλώς να πω ότι προφανώς συνεχίζω να ηχογραφώ τα άλμπουμ μου” καθησύχασε τους θαυμαστές της.

“Γράφω ακόμη μικρά βιβλία με ποίηση. Και είμαι επίσης πολύ δραστήρια και αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι απόλυτα εδώ για τη μουσική. Προχωρώ επίσης σε διάφορες προσπάθειες” περιέγραψε.

Στο βίντεο η Lana Del Rey δίνει επίσης μερικές λεπτομέρειες για τον επερχόμενο δίσκο της Blue Banisters, λέγοντας: “Είναι μια συλλογή από παλαιότερα τραγούδια και μερικά νεότερα, μερικά γραμμένα από την οικογένεια και τους φίλους μου και κυρίως παλιούς συνεργάτες”

“Πιθανότατα θα υπάρχουν πάντα περισσότερα. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς που συνεχίζετε να με βλέπετε μέσα από τη μουσική” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ