Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον ερωτευμένοι όσο ποτέ – Οι δύο νέες ΦΩΤΟ για τη 10η επέτειο του γάμου τους

Έπειτα από μια δεκαετία ευτυχισμένου έγγαμου βίου και τρία παιδιά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φαίνονται πιο χαρούμενοι από ποτέ. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ δημοσίευσαν δύο νέες φωτογραφίες – πορτρέτα. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν αυτή την εβδομάδα στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Παραδόξως, το ζευγάρι, που τείνει να ακολουθεί πιο ασφαλείς επιλογές όταν πρόκειται για επίσημες φωτογραφίες, επέλεξε τον φωτογράφο των διασήμων Chris Floyd, ο οποίος είναι γνωστός για τα Britpop πορτρέτα του στη δεκαετίας του 1990. Στον φακό του έχουν ποζάρει οι Oasis, Supergrass και The Verve, καθώς και ο Sir Paul McCartney, ο David Bowie και ο καλλιτέχνης David Hockney. Οι φωτογραφίες είναι λαμπερές αλλά παρ ‘όλα αυτά φυσικές.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ απεικονίζονται να στέκονται στην αυλή στην επίσημη κατοικία τους στο Λονδίνο, καθώς και να κάθονται στον κήπο. Σε κάθε στιγμιότυπο είναι φανερό ότι το ζευγάρι έχει μια εύκολη, στοργική σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Η 39χρονη Κέιτ, φοράει ένα μποέμ φόρεμα με μπλε μοτίβο από τον Ghost με κόστος 195 λίρες.

Ο 38χρονος Ουίλιαμ, είναι κομψός casual με μπλε πουλόβερ και πουκάμισο. Το ντύσιμο αυτό είναι το σήμα κατατεθέν του. Τα μαλλιά της δούκισσας είναι χτενισμένα σε ελαφρά “κύματα”, αντί για τις πιο επίσημες μπούκλες που επιλέγει συνήθως.

Πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το μονόπετρο με το ζαφείρι της πριγκίπισσας Ντιάνας, με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου ο Ουίλιαμ.

Μπορεί να είναι η δέκατη επέτειος τους, αλλά είναι πιθανό ότι το ζευγάρι θα συνεχίσει με το καθημερινό του πρόγραμμα χωρίς αλλαγές, μεταφέροντας τα παιδιά τους στο σχολείο. Οι βοηθοί του Παλατιού αναφέρουν ότι επιμένουν να έχουν ως προτεραιότητα τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπας Λούι.

Πηγές αναφέρουν ότι ο Γουίλιαμ είναι «εξαιρετικά περήφανος» για τον τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του έχει προσαρμοστεί στη βασιλική ζωή.

«Έκανε τη δουλειά δική της και του έδωσε μια όμορφη οικογένεια», είπε μια πηγή από το Παλάτι στην Dailymail.

“Είναι μια πραγματική ομάδα τώρα” πρόσθεσε. Στις 29 Απριλίου 2011, η Κέιτ περπάτησε στο διάδρομο του Westminster Abbey σε μια λαμπρή τελετή που εκτελέστηκε από τον τότε Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ, Rowan Williams. Το ζευγάρι είπε το «ναι» μπροστά σε 2.000 καλεσμένους. Τον γάμο τους παρακολουθήθηκαν πάνω από 36,7 εκατομμύρια άτομα που συντονίστηκαν σε όλο τον κόσμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ