Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ: Ενισχύουν την… επικοινωνία τους – Προσλαμβάνουν ανώτατο σύμβουλο

Ανώτατο στέλεχος επικοινωνίας προσλαμβάνουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ σύμφωνα με αγγελία στα site του βασιλικού Οίκου. shows. Σημαντικά προσόντα το τακτ και η διακριτικότητα. Το νέο μέλος της ομάδας θα έχει γραφείο στο Παλάτι του Κένσινγκτον και θα ηγείται των επικοινωνιακών σχεδίων για τις πριγκιπικές υποχρεώσεις του ζεύγους ενώ θα στηρίζει την παράδοση και επικοινωνία των πρότζεκτ του. Σύμφωνα με την αγγελία που αναρτήθηκε στο LinkedIn, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ζητούν έναν υποψήφιο που να μπορεί να χειριστεί ευαίσθητες πληροφορίες με “τακτ και διακριτικότητα πάντα”.

Ένας επιτυχημένος υποψήφιος θα απαντά επίσης σε ερωτήματα δημοσιογράφων για την οικογένεια των Κέμπριτζ, αλλά και για σχέδια επικοινωνίας για περιηγήσεις στο εξωτερικό.

Αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την αμοιβή, η αγγελία αναφέρει ότι απαιτούνται “εξαιρετικές διαπροσωπικές δεξιότητες” και ο υποψήφιος να είναι προνοητικός και ευέλικτος. Επίσης, θα πρέπει να έχει μεγάλες γραπτές δεξιότητες που να μπορεί να γράφει από δελτία Τύπου ως το περιεχόμενο αναρτήσεων στα social media. Πρόκειται για μόνιμη εργασία, με 37,5 ώρες εργασίας την εβδομάδα.

σχολίασε κι εσύ