Πρίγκιπας Χάρι: Η ατάκα που έκοψε από την ομιλία του στον γάμο του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια γάμου του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ, έρχονται στη δημοσιότητα λεπτομέρειες από τη ημέρα του γάμου. To μυστήριο τελέστηκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, στις 29 Απριλίου 2011 και το λαμπερό γεγονός παρακολούθησαν 17,6 εκατ. άνθρωποι στη Μ. Βρετανία και 2 δισ. άνθρωποι παγκοσμίως.

Κουμπάρος ήταν ο πρίγκιπας Χάρι και λέγεται ότι στη δεξίωση που ακολούθησε έκανε τους πάντες να ξεκαρδιστούν με την ομιλία του αλλά προκάλεσε και δάκρυα συγκίνησης στη νύφη του Κέιτ Μίντλετον. Επίσης λέγεται ότι η τότε σύντροφός του Τσέλσι Ντέιβι τον ανάγκασε να κόψει μία ατάκα από την ομιλία του κουμπάρου για να μην φέρει σε δύσκολη θέση την Κέιτ, κάνοντας λόγο για τα “θανατηφόρα πόδια” της, σύμφωνα με τη Mirror.

Είπε ότι ο αδελφός του δεν είχε τίποτα ρομαντικό πάνω του ως τη στιγμή που συνάντησε την Κέιτ, ενώ του έκανε εντύπωση που ο Ουίλιαμ την αποκαλούσε “μωράκι” κάτι που τον έκανε να καταλάβει ότι την έβλεπε σοβαρά. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια των Ανακτόρων Κέιτι Νίκολ, σε βιβλίο που έγραψε για τον Χάρι “η πιπεράτη ομιλία είχε την κλασική αίσθηση χιούμορ του Χάρι και πείραζε τον αδελφό του ότι δεν είχε ίχνος ρομαντισμού μέσα του ώσπου γνώρισε την Κέιτ “οπότε ήξερα ότι ήταν σοβαρό όταν ο Ουίλιαμ άρχισε ξαφνικά να μιλά στο τηλέφωνο με την Κέιτ”.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι πήγε στον γάμο φέροντας ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι του καθώς είχε ένα ατύχημα την παραμονή της μεγάλης ημέρας. Τα αδέλφια πήγαν στο ξενοδοχείο Γκόρινγκ για ένα ποτό το βράδυ πριν από τον γάμο ώστε να γιορτάσουν την τελευταία βραδιά του Ουίλιαμ ως ελεύθερου άνδρα. Φεύγοντας από εκεί γύρω στις το πρωί για να επιστρέψουν στον Οίκο Κλάρενς, ο Χάρι πήδηξε από ένα από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου και έπεσε απότομα χτυπώντας τον αστράγαλό του, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να κουτσαίνει ελαφρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ