Αυτά είναι τα νέα iPhone 12 – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

H Apple αποκάλυψε επιτέλους τα νέα iPhone 12. Οι νέες συσκευές της Apple θα διαθέτουν οθόνη 6,1 ιντσών, όπως και τα δύο προηγούμενα iPhone. Επιπλέον τα νέα iPhone θα διαθέτουν OLED οθόνες σε αντίθεση με τα παλαιότερα μοντέλα που είχαν οθόνες LCD.

Η μεγαλύτερη αλλαγή στα νέα iPhones είναι ότι θα υποστηρίζουν 5G Ultra Wide Band, το ταχύτερο 5G δηλαδή με 4Gbps download και 200Mbps upload. Μάλιστα θα υποστηρίζουν την ταυτόχρονη χρήση από χιλιάδες χρήστες στο ίδιο σημείο, όπως στάδια, αεροδρόμια κλπ.

Το iPhone 12 θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, μπλε, κόκκινο και πράσινο. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής A14 Bionic, με την Apple να υποστηρίζει ότι είναι ο πρώτος επεξεργαστής για smartphone που είναι βασισμένος σε διαδικασία 5nm, κάτι που οδηγεί σε βελτιωμένη απόδοση και αξιοπιστία. Σύμφωνα με την εταιρεια είναι 50% ταχύτερος από τα καλύτερα chips για Android smartphones. Όσο για τη GPU, αναφέρει ότι είναι η καλύτερη που υπάρχει σε κινητά τηλέφωνα.

Η βασική camera του iPhone 12 έχει χαρακτηριστικά 12Mp, f/1,6 και συνοδεύεται από μία υπερευρυγώνια, πάλι στα 12MP. Η απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού έχει βελτιωθεί, ενώ έχουν βελτιστοποιηθεί η ποιότητα και το dynamic range. Η selfie camera είναι επίσης εφοδιασμένη με Night Mode.

Την παράσταση στην παρουσίαση έκλεψε το Apple mini. Το “μικρό” iPhone, με οθόνη 5,4”. Η συσκευή διαθέτει τεχνολογία και η Apple υποστηρίζει ότι είναι το μικρότερο, λεπτότερο και ελαφρύτερο 5G smartphone της αγοράς. Όπως συμβαίνει με το iPhone 12, το iPhone 12 mini έρχεται επίσης με τον επεξεργαστή A14 Bionic, με έξι πυρήνες. Όσον αφορά την camera δεν υπάρχει κάποια διαφορά σε σχέση με το iPhone. Θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρωματικές επιλογές.

Οι νέες ναυαρχίδες της Apple είναι το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max, με υποστήριξη για δίκτυα 5G. Το πρώτο έρχεται με οθόνη 6,1 ιντσών και το δεύτερο με 6,7 ιντσών. Θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα: gray, stainless steel, gold και new blue. Ο επεξεργαστής και η GPU τους δεν διαφέρουν σε σχέση με το iPhone 12.

Η μεγάλη διαφορά των μοντέλων iPhone 12 Pro, είναι ένας αισθητήρας LIDAR, παρόμοιος με εκείνος του iPad Pro και χρησιμοποιείται για επιπλέον AR effects. Η Apple αναφέρει ότι το LIDAR scanner θα βοηθήσει σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού, κάνοντας το autofocus ταχύτερο κατά έξι φορές. Επίσης επιτρέπει τη λήψη πορτραίτων σε Night Mode.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ