Apple Glasses: Διέρρευσαν τα επίσημα γυαλιά της Apple – Πόσο θα κοστίζουν – ΒΙΝΤΕΟ

Για ακόμη μία φορά φέτος, ένα επερχόμενο προϊόν της Apple διαρρέει πριν παρουσιαστεί επίσημα. Αρχικά διέρρευσε το φθηνό iPhone και στη συνέχεια υπήρξαν αποκαλύψεις για το iPhone 12. Τώρα στοιχεία από τα επίσημα γυαλιά της Apple είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε βίντεο του Jon Prosser από το FrontPageTech παρουσιάζονται πολλές πληροφορίες από τα πολυαναμενόμενα “Apple Glasses”, όπως επιβεβαιώνεται πως θα ονομάζονται τα AR γυαλιά της Apple. Ο σκελετός του πρωτοτύπου είναι από πλαστικό, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι στο τελικό προϊόν μπορεί να κυκλοφορήσει με μεταλλικό σκελετό.

Στην δεξιά πλευρά θα υπάρχει ένας αισθητήρας LiDAR, ενώ θα διαθέτουν ασύρματη φόρτιση, απλά τοποθετώντας τα γυαλιά ανάποδα σε ένα πλαστικό stand. Οι πληροφορίες θα προβάλλονται και στους δύο φακούς με ένα UI που ονομάζεται Starboard, με τον έλεγχο να γίνεται με κινήσεις των χεριών πάνω στα γυαλιά ή μπροστά από αυτά. Οι πληροφορίες αυτές θα είναι ορατές μόνος στον χρήστη.

Εκείνο που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον είναι η τιμή. Τα “Apple Glasses” θα πωλούνται έναντι 499 δολαρίων. Η τιμή αυτή είναι αρκετά χαμηλότερη από εκείνη που περίμεναν όσοι γνωρίζουν την Apple. Η χαμηλή τιμή μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός πως η επεξεργασία δεδομένων θα γίνεται στο iPhone. Για να αγοράσει κάποιος τα γυαλιά θα χρειάζεται συνταγή γιατρού.

Η παρουσίασή των Apple Glasses θα γίνει στο event του νέου iPhone στο τελευταίο τρίμηνο του έτους και θα είναι διαθέσιμα προς αγορά προς το τέλος του 2021.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ