Σάνεν Ντόχερτι: Συγκλονίζει για τη μάχη της με τον καρκίνο – Θα γράψει αποχαιρετιστήριες επιστολές

Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και μοιράστηκε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της.

Η δημοφιλής ηθοποιός πάσχει από καρκίνο του μαστού σταδίου 4 και όπως περιέγραψε στο περιοδικό Elle “προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όλες τις μικρές στιγμές στη ζωή της”.

Το 2020, το αστέρι “Μπέβερλι Χιλς 90210” αποκάλυψε δημόσια ότι ο καρκίνος του μαστού είχε επιστρέψει και είχε εξαπλωθεί. Στη συνέντευξη αναφέρθηκε στο πώς ανακοίνωσε τα άσχημα νέα ​​στους κοντινότερους φίλους της σε ένα δείπνο στο σπίτι της με την ογκολόγο της, Δρ. Lawrence Piro. Η Doherty είπε ότι η Piro εξήγησε ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε «ορμονική θεραπεία για να εμποδίσει τα οιστρογόνα που τροφοδοτούν τον καρκίνο της, καθώς και ένα δεύτερο στοχευμένο φάρμακο που συχνά είναι αποτελεσματικό στη σταθεροποίηση της μεταστατικής νόσου».

Η Doherty εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της. «Προσπαθώ να εκτιμώ όλες τις μικρές στιγμές που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν ή δεν θεωρούν δεδομένες», είπε.

“Τα μικρά πράγματα είναι μεγαλοπρεπή για μένα. Έχουμε αυτό το ατελείωτο πηγάδι μέσα μας, και πρόκειται να συνεχίσω να σκάβω μέσα σε αυτό το πηγάδι για τη δύναμη να αντιμετωπίσω τις αντιξοότητες – και έτσι να μπορούμε επίσης να δούμε όλη την ομορφιά” πρόσθεσε.

Η Doherty είπε ότι σκέφτεται τη ζωή της, αναρωτιέται αν έχει καλό κάρμα αλλά και για το τέλος.

“Έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί θα έχω κακό κάρμα; Άρχισα να μελετώ τη ζωή μου και τα πράγματα που είχα κάνει, και τα πράγματα που δεν είχα κάνει. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους” σχολίασε.

Μάλιστα, σκοπεύει να γράψει επιστολές και να αφήσει βίντεο για φίλους και συγγενείς μετά τον θάνατό της. “Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στη μητέρα μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα” τόνισε εμφανώς συγκινημένη. “Αλλά όποτε έρθει η ώρα να το κάνω, το νιώθω τόσο τελικό, τόσο οριστικό. Νιώθεις σαν να αποσυνδέεσαι, και δεν αποσυνδέομαι. Νιώθω σαν να είμαι ένας πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις άλλα 10 ή 15 χρόνια” σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ