Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σάνον Ντόχερτι: Επέστρεψε ο εφιάλτης του καρκίνου – ΒΙΝΤΕΟ

Επέστρεψε ο εφιάλτης για τη Σάνον Ντόχερτι καθώς δίνει νέα μάχη με τον καρκίνο, τρία χρόνια μετά που νίκησε τον καρκίνο του μαστού. Η σταρ του “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” έδωσε συνέντευξη στο Good Morning America και με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο σε τέταρτο στάδιο.

“Θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ημέρες ότι είμαι σε τέταρτο στάδιο και ότι ο καρκίνος επέστρεψε. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι πικρό το χάπι για να το καταπιώ με πάρα πολλούς τρόπους” επεσήμανε.

Η Ντόχερτι επεσήμανε ότι αποφάσισε να μιλήσει για την κατάστασή της λόγω της νομικής μάχης της με την ασφαλιστική εταιρεία σχετικά με την κατάσταση του σπιτιού της μετά της περσινές καταστροφικές φωτιές στο Μπέβερλι Χιλς.

Το σπίτι της καταστράφηκε ολοσχερώς και η Ντόχερτι ισχυρίζεται ότι η προσπάθειά της η ασφαλιστική εταιρεία να αναλάβει το κόστος για κάποιες από τις ζημιές είναι το δυσκολότερο πράγμα που έχει κάνει.

Παρά την κατάστασή της επέλεξε να επιστρέψει στη συνέχεια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Λουκ Πέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ