Επίθεση στον Νάιτζελ Φάρατζ με…μιλκσέικ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Νιουκάστλ βρισκόταν ο ηγέτης του κινήματος του Brexit, ο ευρωσκεπτικιστής Νάιτζελ Φάρατζ ενόψει ευρωεκλογών, όταν δέχθηκε επίθεση με ένα μιλκσέικ.

Ένας άνδρας συνελήφθη για την επίθεση στον Φάρατζ, ο οποίος ξέσπασε κατά των ανδρών της ασφάλειάς του αλλά και κατά των ριζοσπαστικών κατά του Brexit.

Ο ηγέτης του κινήματος του Brexit βρισκόταν στο κέντρο του Νιουκάστλ όταν ένας άνδρας τον έλουσε -σχεδόν- με το μιλκσέικ του. Η ασφάλεια τον φυγάδευσε αμέσως ενώ εκείνος ούρλιαζε επειδή απέτυχαν να τον προστατεύσουν λέγοντας πως εκείνος είχε εντοπίσει τον δράστη από ένα χιλιόμετρο μακριά. “Πώς έγινε αυτό;” αναρωτήθηκε προς τους άνδρες της ασφαλείας του προσθέτοντας ότι ήταν “παταγώδης αποτυχία”. Ο δράστης συνελήφθη αμέσως.

“Δυστυχώς κάποιοι υποστηρικτές της παραμονής στην ΕΕ έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί σε σημείο που η φυσιολογική προεκλογική εκστρατεία έχει γίνει αδύνατη” έγραψε στο twitter μετά το περιστατικό ο Φάρατζ.

Ο υπουργός του Brexit Τζέιμς Κλέβερλι καταδίκασε την επίθεση επιμένοντας ότι θα έπρεπε να υπάρξει διάλογος και όχι επίθεση σε πολιτικούς αντιπάλους.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: The Sun, Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ