• Φρίκη χωρίς τέλος στην Κύπρο - Ομολόγησε άλλους δύο φόνους ο "Ορέστης" - Επτά τα θύματά του

  5:18 μμ, Πέμπτη 25 Απρ 2019 5:18 μμ, Πέμπτη 25 Απρ 2019

  Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον serial killer, καθώς ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε στους ανακριτές άλλους δύο φόνους, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα εφτά. Ο "Ορέστης" παραδέχτηκε ότι σκότωσε μία μητέρα και την ανήλικη κόρη της από τη Ρουμανία. Λίγο νωρίτερα. σήμανε συναγερμός έπειτα από πληροφορία για εντοπισμό πτώματος στο πεδίο βολής της Ορούντας στη Λευκωσία.

  Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για άλλο ένα θύμα του 35χρονου λοχαγού. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα sigmalive.com, ο ίδιος ο "Ορέστης" υπέδειξε το σημείο όπου βρίσκεται το πτώμα. Επίσης, όπως μετέδωσε το politis.com.cy, ο 35χρονος ίλαρχος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Όπως είπε στους ανακριτές, είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ.

  Οι ισχυρισμοί του 35χρονου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Μαρικάρ, ενώ επίσης είναι άγνωστο αν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκες που αγνοούνται.

  Υπενθυμίζεται ότι άκαρπες αποδείχθηκαν οι έρευνες των Αρχών στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό με την αγωνία για την τύχη τόσο της 6χρονης κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, όσο και για τη τύχη άλλων εξαφανισμένων γυναικών να κορυφώνεται.

  Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας ανέφερε ότι το φρεάτιο σήμερα ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

  Η προσοχή των Αρχών πλέον εστιάζεται στο δεύτερο μέτωπο, στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου έχει επιστρατευτεί σκάφανδρο για την αναζήτηση της 6χρονης Sierra.

  Σύμφωνα με τον κ. Τράγκολα σήμερα θα εγκατασταθεί το σύστημα και αύριο θ’ αρχίσουν οι έρευνες κάτω από το νερό.​

  Δύτης με ειδική στολή, μέσω της οποίας θα γίνεται η παροχή οξυγόνου, θα καταδυθεί και θα παραμείνει στο βυθό της λίμνης για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ελέγξει σημεία, όπου η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη ή η μορφολογία του βυθού παρουσίαζε ιδιαιτερότητες.

  Παράλληλα, μέσω ενσωματωμένης κάμερας, θα δίνει εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή στην επιφάνεια.

  Αν και στην περίπτωση αυτή δεν εντοπιστεί το 6χρονο παιδί, τότε οι έρευνες πιθανόν να σταματήσουν και να στραφούν αποκλειστικά στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

  Έτσι "έσπασε" ο serial killer της Κύπρου - Ομολόγησε πέντε φόνους μέσα σε λίγες ώρες

  Έσπασε στην ανάκριση και ομολόγησε κάθε φρικιαστική του πράξηο 35χρονος ίλαρχος της ΕΦ.

  Το απόγευμα της Πέμπτης παραδέχθηκε ότι σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια (κόρες δύο εκ των θυμάτων).

  Πώς όμως ομολόγησε τα πάντα, ενώ το πρωί όταν οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου παραδεχόταν μόνο δύο φόνους και πιο συγκεκριμένα τις δολοφονίες της Mary Rose και της Arian Palanes;

  Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στη δημοσιογράφο του Sigmalive, Φρόσω Βιολάρη, τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο στην ομολογία.

  Πιο συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρισαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της δικασίμου.

  Οι ανακριτές με μεθοδικό τρόπο οδήγησαν τον 35χρονο σε ανάκριση όπου εκεί παραδέχθηκε κάθε ειδεχθές του έγκλημα.

  Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την δικάσιμο της Πέμπτης ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία, αν και ο 35χρονος κρίνεται ως «μη εύκολος άνθρωπος», από τους αρμοδίους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

  Πηγή: sigmalive.com, politis.com.cy

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα