Συντριβή αεροσκάφους στο Ανατολικό Χάμπτον – Δύο νεκροί και δύο αγνοούμενοι στον προορισμό των πλουσίων

Ένα μικρό αεροσκάφος με τέσσερις επιβαίνοντες συνετρίβη στις ακτές του Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών, δύο νεκροί ανασύρθηκαν από το σημείο της συντριβής στο Ανατολικό Χάμπτον και δύο αγνοούνται.

Ο 70χρονος Ben Krupinski, είναι ένας από τους νεκρούς και ήταν ένας από τους κατασκευαστές των υπερπολυτελών σπιτιών της περιοχής, είχε χτίσει μάλιστα το σπίτι της Μάρθα Στιούαρτ και άλλων διάσημων. Στο αεροσκάφος επέβαιναν και η σύζυγός του Bonnie και ο 22χρονος εγγονός τους Will Maerov, καθώς η οικογένεια περνούσε τα καλοκαίρια της στο δημοφιλή προορισμό.

Ο πιλότος του αεροσκάφους ήταν ο 47χρονος Jon Kenneth Dollard.

“Είμαστε συντετριμμένοι από το περιστατικό” δήλωσε εκπρόσωπος της ακτοφυλακής Kevin Reed. “Τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες και φίλους των δύο ανθρώπων που ανασύραμε”.

Το αεροσκάφος τύπου Piper PA31 έπεσε κατά τις 3 το μεσημέρι, ενώ στην περιοχή υπήρχε καταιγίδα με έντονους κεραυνούς.

Η Ακτοφυλακή και η αστυνομία μαζί με ντόπιους αλιείς αναζητούσαν τους επιβαίνοντες, ενώ διερευνόνται τα αίτια.

Το Ανατολικό Χάμπτον και οι κοντινές περιοχές είναι γνωστές ως προορισμός των πλούσιων και διασήμων (όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Άλεκ Μπόλντουιν), οι οποίοι περνούν τα καλοκαίρια τους στην περιοχή. Τα μικρά αεροσκάφη και τα ελικόπτερα είναι οι πιό δημοφιλείς τρόποι ταξιδιού προς το νησί, για να αποφύγουν την κίνηση μέσω αυτοκινήτου, καθώς το μποτιλιάρισμα είναι συχνό.

Πηγή: ABCnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ