Σήριαλ έγινε η υπόθεση με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ – Τι γράφουν τα sms που τον έκαναν να αλλάξει την απόφασή του

Το σήριαλ με τις εξελίξεις αναφορικά με το αν ο πατέρας την Μέγκαν Μαρκλ θα την παραδώσει στον αγαπημένο της πρίγκιπα Χάρι συνεχίζεται.

Ενώ, χθες βράδυ ο πατέρας της δήλωσε ότι ήθελε τελικά να βρεθεί στο πλευρό της κόρης του και να μην χάσει “αυτή την ιστορική στιγμή”, όπως την αποκάλεσε, σήμερα το πρωί έγινε γνωστό ότι δεν θα τα καταφέρει καθώς θα μπει στο χειρουργείο λόγω των προβλημάτων καρδιάς.

Το ΤΜΖ αποκάλυψε ότι ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος είχε πάθει καρδιακό επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα, ενημερώθηκε από τους γιατρούς του ότι θα μπει άμεσα στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να ταξιδέψει.”Οι γιατροί θα καθαρίσουν τις αρτηρίες, θα διορθώσουν τα προβλήματα και θα μου τοποθετήσουν στεντ” δήλωσε στο ΤΜΖ.

Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα, ο 73χρονος πατέρας της διάσημης ηθοποιού είχε ανακοινώσει ότι ακυρώνει τα σχέδια συμμετοχής του στο γάμο, γιατί δεν ήθελε να ντροπιάσει την κόρη του και τη βασιλική οικογένεια, μετά το σκάνδαλο με τις “στημένες” φωτογραφίες.

Η ετεροθαλής αδελφή της Μαρκλ, Σαμάνθα, αποκάλυψε ότι ο 73χρονος πήρε μόνο 1500 δολάρια και ένα μικρό ποσοστό από τα δικαιώματα των φωτογραφιών.

Χθες, ο Μαρκλ άλλαξε την απόφαση του να μην συμμετέχει στον γάμο, όταν έλαβε γραπτά μηνύματα από την κόρη του, τα οποία έλεγαν ότι τον αγαπάει και ανησυχεί για την υγεία του. Ο ίδιος πίστευε ότι θα μπορούσε να πάρει άδεια από τους γιατρούς για να ταξιδέψει στην Αγγλία, αλλά τελικά όλα ανατράπηκαν από το έκτακτο χειρουργείο.

Ο 73χρονος πιστεύει ότι το γράμμα που είχε στείλει ο γιός του, Τόμας Τζούνιορ, στον πρίγκιπα Χάρι, με το οποίο τον προέτρεπε να ακυρώσει τον γάμο, ήταν αυτό που προκάλεσε το καρδιακό επεισόδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ