New York Post: Γκάφα του Newsweek με πρόεδρο τη Χίλαρι στο εξώφυλλο – ΦΩΤΟ

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, το αμερικανικό περιοδικό Newsweek που κυκλοφόρησε, αρχικά, παρουσιάζοντας ως νικητή των προεδρικών εκλογών τη Χίλαρι Κλίντον και αναγκάστηκε να ανακαλέσει περίπου 125.000 τεύχη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του Newsweek είχαν ετοιμάσει δύο εξώφυλλα, ένα με την Κλίντον και ένα με τον Τραμπ. Είτε από πίεση είτε από απροσεξία, όμως, το “πράσινο φως” δόθηκε από τους υπεύθυνους στο εξώφυλλο με το λάθος πρόσωπο.

Σε αυτό φιγουράρει χαμογελαστή η υποψήφια των Δημοκρατικών με τον τίτλο “Κυρία Πρόεδρος: Το ιστορικό ταξίδι της Χίλαρι Κλίντον προς τον Λευκό Οίκο”.

Στο σχετικό άρθρο αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Η εκλογή της ήταν μοναδική για πολλούς λόγους. Γιατί μία γυναίκα υποψήφια αντιμετώπισε το είδος του δημαγωγού που μέχρι τώρα είναι άγνωστο στην αμερικανική πολιτική σκηνή”.

 

 

Και συνεχίζει: “Την ημέρα των εκλογών αποκαλύφθηκε ότι οι Αμερικανοί σε όλη τη χώρα απέρριψαν κατηγορηματικά τον φόβο και το βασισμένο στον συντηρητισμό, μίσος, που “πούλησε” ο Ντόναλντ Τραμπ. Το ψηλότερο γυάλινο ταβάνι στον δυτικό κόσμο, τελικά κατέρρευσε”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Topix Media, συνεργάτη του Newsweek, επεσήμανε στη New York Post: “Όπως συμβαίνει σε όλους, κάναμε λάθος”.

Η δημοσιογράφος Liz Kreutz του ABC ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter, μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Χίλαρι Κλίντον να υπογράφει το εξώφυλλο του περιοδικού. Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα της εικόνας.

 

 

ΠΗΓΗ: Guardian

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι προτεραιότητες της προεδρίας Τραμπ

Απογοήτευση στο Χόλιγουντ για τη νίκη του Τραμπ – Τι έγραψαν Lady Gaga, Μαντόνα και Cher

Το ΔΝΤ για την πολιτική Τραμπ: Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε εικασίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ