ΒΙΝΤΕΟ-Μηταράκης: Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν

ΒΙΝΤΕΟ-Μηταράκης: Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν

 

Ορόσημο για τη μεγάλη προσπάθεια της χώρας για την έξοδο από την κρίση χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2014, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης.

«Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Ούτε θαυματοποιοί που να μπορούν να μοιράσουν χρήματα από το πουθενά. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά βήμα – βήμα, επένδυση – επένδυση», υπογράμμισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και τόνισε: «Με αυτή τη σκληρή δουλειά, μπαίνουμε στη μετά μνημόνιο εποχή. Μπαίνουμε σε μία εποχή δημιουργίας, μία εποχή ανάπτυξης και καινοτομίας. Σας καλώ σήμερα να στηρίξετε την μεγάλη προσπάθεια. Να υπερψηφίσετε τον προϋπολογισμό του 2014. Διότι σήμερα, περισσότερο από ποτέ, απαιτείται εθνική ομοψυχία. Δίνουμε με σύνεση και υπευθυνότητα τη μάχη. Και με τη βοήθεια, τη στήριξη του ελληνικού λαού, θα τα καταφέρουμε».

Μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Μηταράκης έκανε λόγο για το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται στον τομέα των επενδύσεων.

Την ίδια ώρα, όπως επεσήμανε, προχωρούν σοβαρές διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που θα καταστήσουν τη χώρα μας φιλικό επενδυτικό προορισμό.

Τα διπλά ελλείμματα του παρελθόντος γίνονται σήμερα τα διπλά πρωτογενή πλεονάσματα και ενισχύουν τη διαπραγματευτική μας θέση, είπε ακόμη ο υφυπουργός Ανάπτυξης και τόνισε ότι «για το στόχο ανάπτυξης της οικονομίας προσπαθούμε επένδυση με επένδυση».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ