Συνεργάτης της Λαγκάρντ ο επικεφαλής του εποπτικού συμβουλίου για τις ελληνικές αποκρατικοποιήσεις

Ο έμπειρος τεχνοκράτης και στενός συνεργάτης της Κριστίν Λαγκάρντ, Ζακ λε Παπ (Jacques le Pape) τέθηκε επικεφαλής του εποπτικού συμβουλίου για τις ελληνικές αποκρατικοποιήσεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, Λε Φιγκαρό (Le Figaro).

Ο Γάλλος αξιωματούχος, λάτρης των τεχνών και της όπερας, δούλεψε για ένα διάστημα ως αναπληρωτής διευθυντής στο γραφείο της Κριστίν Λαγκάρντ, στο Μπερσί, την εποχή που η νυν διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ήταν υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας. Έχει δουλέψει στο πλευρό, επίσης, των υπουργών Δικαιοσύνης και Μεταφορών, ενώ επί τρία χρόνια ήταν γενικός γραμματέας της αεροπορικής εταιρίας Air France-KLM, από την οποία έφυγε φέτος το καλοκαίρι.

Όπως επικαλείται η γαλλική εφημερίδα, οι ικανότητες του le Pape έχουν αναγνωριστεί ήδη από τα χρόνια που δούλευε στο υπουργείο Οικονομικών και ως εκ τούτου, η εμπειρία του τόσο στον δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, τον καθιστούν έναν ιδανικό υποψήφιο για την προεδρία του εποπτικού συμβουλίου για τις ελληνικές ιδιωτικοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΓΣΕΒΕΕ: Περισσότερα από 18.000 λουκέτα έρχονται το επόμενο εξάμηνο

Μηδενίζονται οι επικουρικές τον Οκτώβριο λόγω της παρακράτησης των αναδρομικών

Περισσότεροι από 332.000 Έλληνες μετανάστευσαν στην πενταετία 2010-2015

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ