Σταυρίδης: Στείλαμε μήνυμα με τον ΟΠΑΠ, θα απογειωθούμε

Σταυρίδης: Στείλαμε μήνυμα με τον ΟΠΑΠ, θα απογειωθούμε

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ παρουσιάστηκε ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον αέρα του Real FM και την Κάτια Μακρή.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Η Ελλάδα μας, έστειλε ένα μήνυμα, ότι είμαστε σοβαροί, ότι θέλουμε να πάμε μπροστά, ότι πρέπει να μας εμπιστευθούν οι διεθνής αγορές, θα πάμε μπροστά, θα απογειωθούμε, θα απορροφήσουμε τους ανέργους μας, θα δώσουμε προοπτική στα νιάτα μας», σχολίασε αρχικά ο κ. Σταυρίδης και συνέχισε:

«Σε μία χώρα που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να προσελκύσεις έναν επενδυτή, ο οποίος να είναι διατεθειμένος να δαπανήσει 650 εκάτ ευρώ. Είναι ένα πάρα πολύ αισιόδοξο μήνυμα».

Ο κ. Σταυρίδης, επισήμανε ότι «το κράτος φρόντισε, εν όψη ιδιωτικοποίησης, να πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό των κερδών μέσο φόρων. Έβαλε μια φορολογία 30% από φέτος η οποία θα αποφέρει στο κράτος ένα ποσό 6,3 δις ευρώ σε 10 χρόνια».

Όσο για τις αντιδράσεις των κομμάτων, ο κ. Σταυρίδης σχολίασε: «Από την κερδοφορία του ΟΠΑΠ, αφαιρέσαμε 400 εκάτ. μέσω φόρων. Η πολιτική, έχει τους δικούς της κανόνες αλλά τα νούμερα είναι αμείλικτα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ