Ερευνώ – Καινοτομώ: Παράταση του προγράμματος έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2024

Την παράταση δύο παρεμβάσεων στο πλαίσιο της δράσης “Ερευνώ – Καινοτομώ” ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας.

Παπαθανάσης: Στο ΕΣΠΑ η κατασκευή νέων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Παπαθανάση, σε συνεργασία με την Υφυπουργό Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη, αρμόδια για ζητήματα Έρευνας και Καινοτομίας, δίνεται παράταση στις δυο παρεμβάσεις της δράσης «Ερευνώ – Καινοτομώ», του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» ΕΣΠΑ 2021 – 2027.

Νίκος Παπαθανάσης: Η αντιπολίτευση καταφεύγει σε άθλια προπαγάνδα διχασμού και παραπλάνησης

Ειδικότερα:

– για την Παρέμβαση Ι (Έρευνα και Ανάπτυξη από Επιχειρήσεις): ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Τρίτη 30.07.2024 και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 10.07.2024.

Ο Νίκος Παπαθανάσης στον Realfm 97,8: Η απάντηση για το δημοσίευμα με τα έγγραφα για τα Τέμπη

– για την Παρέμβαση ΙΙ (Συμπράξεις Επιχειρήσεων με Ερευνητικούς Οργανισμούς): ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 09.09.2024 και ώρα 15:00, αντί της Τετάρτης 17.07.2024.

Η Δράση υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους τομείς Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΥΔΕ ΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα»”.

Σημειώνεται ότι η δράση ‘Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027’ αποτελεί «πράξη στρατηγικής σημασίας» του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» του ΕΣΠΑ 2021-2027 και αποσκοπεί στη σύνδεση της έρευνας και καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ