Debate Γεωργιάδη – Χαρίτση για την ανάπτυξη

Άδωνις Γεωργιάδης και Αλέξης Χαρίτσης διασταυρώνουν τα… ξίφη τους σε debate για την ανάπτυξη.

«Ο στόχος της κυβέρνησης παραμένει η οικονομία να μην κλείσει και να λάβουμε κάθε άλλου είδους μέτρο που θα χρειαστεί για να προκαλέσουμε ανάσχεση της πανδημίας, πλην αυτού», υποστηρίζει στη Realnews ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τη μάχη που δίνει η κυβέρνηση με τη μετάλλαξη «Όμικρον».

Στους Γ. ΣΙΑΔΗΜΑ & Φ. ΚΛΑΥΔΙΑΝΟ

Μάλιστα, στο ερώτημα αν πρέπει η κυβέρνηση να στηρίξει εκ νέου επιχειρήσεις και εργαζομένους στην περίπτωση που υπάρξουν νέοι περιορισμοί, τονίζει πως «δεν είναι η ώρα να μιλάμε για μέτρα στήριξης».

Σε ό,τι αφορά την ενεργειακή κρίση, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι «στα μέτρα των αντοχών μας, η κυβέρνηση έδειξε και εδώ πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και, ναι, όπως σε κάθε κρίση μέχρι σήμερα, θα είμαστε από πάνω και δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο του. Άρα, μην ανησυχείτε. Εάν η κρίση συνεχιστεί, θα είμαστε εδώ».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη στη Realnews

Άδωνις Γεωργιάδης

Χαρίτσης: Αν πάμε ανοχύρωτοι στο 5ο κύμα, μας περιμένουν πολύ δύσκολες ημέρες

«Αν πάμε ανοχύρωτοι στο πέμπτο κύμα, μας περιμένουν πολύ δύσκολες ημέρες», δηλώνει στη Realnews ο Αλέξης Χαρίτσης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι είναι «εθισμένη στην εικονική πραγματικότητα που έχει πλάσει», ενώ «όλος ο πλανήτης συζητά το πέμπτο κύμα και λαμβάνει μέτρα».

Παράλληλα, χαρακτηρίζει «εξαιρετικά επικίνδυνο» το γεγονός πως «ο Προϋπολογισμός στηρίχθηκε σε δύο υποθέσεις: ότι οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας και της ακρίβειας δεν θα μας επηρεάσουν το 2022», εξηγώντας ότι το αίτημα εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνεται «τη στιγμή που η χώρα οδεύει σε σύγκρουση» με τα εν λόγω «δύο παγόβουνα».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη στη Realnews

Αλέξης Χαρίτσης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ