Η Ζενγκ απέκλεισε την Σάκκαρη – ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ανυπέρβλητο αποδείχθηκε το εμπόδιο της Τσινγουέν Ζενγκ (Νο 24 στον κόσμο) για την Μαρία Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο του Zhengzhou Open, στην Κίνα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) είδε το σερί των δύο νικών επί της Κινέζας να διακόπτεται στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι και την ίδια να γνωρίζει τον αποκλεισμό στο β΄ γύρο της διοργάνωσης, απ’ όπου και ξεκίνησε την προσπάθειά της. Η Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ στο τάι-μπρέικ με 7-6/2, ενώ στο δεύτερο παραδόθηκε στην αντίπαλό της, που έφτασε πολύ πιο άνετα στο 6-3 και την πρόκριση ύστερα από μία ώρα και 52 λεπτά, εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά.

Με αυτό τον τρόπο η Σάκκαρη ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Ασία, ενδεχομένως και την εφετινή περίοδο, εφόσον δεν υπάρξει απόσυρση από τα WT Finals του Κανκούν, καθώς είναι η πρώτη επιλαχούσα.

Στον αγώνα με την Ζενγκ η στατιστική της κατέγραψε 69% κερδισμένους πόντους από το πρώτο σερβίς (29/42), 13 winners και 11 αβίαστα λάθη, ενώ ατυχώς για εκείνην αξιοποίησε μόνο τη μία από τις συνολικά έξι ευκαιρίες που της δόθηκαν για μπρέικ.

Η Ζενγκ από την πλευρά της μέτρησε 13 άσους με 5 διπλά λάθη, είχε 78% κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς (39/50), έκανε δύο μπρέικ και σημείωσε 30 winners αλλά και 28 αβίαστα λάθη.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση κρίθηκε στο τάι-μπρέικ, εκεί όπου η Κινέζα με το σκορ 3-2 υπέρ της κέρδισε τέσσερις πόντους κάνοντας το 7-2 και κατακτώντας το πρώτο σετ ύστερα από 68 λεπτά, κάμπτοντας την ψυχολογία της αντιπάλου της.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.