Τούρκος αναπληρωτής υπουργός σε Νετανιάχου: «Κάποια μέρα θα πυροβολήσουν κι εσένα, θα πεθάνεις»

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μία έμμεση απειλή κατά της ζωής του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου εκτόξευσε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας της Τουρκίας, Ναζίφ Γιλμάζ μετά τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στρατού στην Γάζα.

Το Ισραήλ βομβάρδισε πανεπιστήμιο που συνδέεται με τη Χαμάς στη Γάζα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τούρκος πολιτικός δημοσίευσε στην πλατφόρμα Χ βίντεο με τις επιθέσεις των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ κατά της Χαμάς στη Γάζα από τον λογαριασμό του Μπενιαμίν Νετανιάχου. «Κάποια μέρα θα πυροβολήσουν κι εσένα. Θα πεθάνεις», έγραψε ο Ναζίφ Γιλμάζ.

Η Μέση Ανατολή «φλέγεται»: Περισσότεροι από 2.000 νεκροί σε Ισραήλ και Παλαιστίνη – Στην τελική ευθεία η χερσαία επίθεση στην Γάζα

Νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε πυρά κατά του Τελ Αβίβ για την επίθεση στην Γάζα. Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για «σφαγή» στην περιοχή, μπροστά στα μάτια της «αμέτοχης» ανθρωπότητας.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.