Πάργα: Παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου που ζήτησε τα δεδουλευμένα του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την αντίδραση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η καταγγελία για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου εργαζόμενου σε beach bar στην Πάργα, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα του.

Το περιστατικό κατήγγειλε το πρωτοβάθμιο Σωματείο εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Πάργας, η πρόεδρος του οποίου σε δηλώσεις της στο enikos.gr είπε: «Με κάλεσε έντρομη, σχεδόν κλαίγοντας η μητέρα του παιδιού».

«Για την είδηση που κυκλοφορεί για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στην Πάργα κλπ από την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιθεωρήσεως Εργασίας έμαθα ότι: “Σε καμμία υπηρεσία μας στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει γίνει καταγγελία”. Παρακαλώ πολύ εάν μπορεί κάποιος ας κάνει την καταγγελία με τον ενδεδειγμένο τρόπο για να υπάρχει ο προβλεπόμενος έλεγχος αμέσως», έγραψε συγκεκριμένα ο υπουργός Εργασίας.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter

Η απάντηση του Γιώργου Χότζογλου

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τουρισμού-Επισιτισμού Γιώργος Χότζογλου απάντησε σε σχόλιο στην ανάρτηση του υπουργού στο Twitter.

«Κ.Υπουργέ υπάρχει η καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, εγώ σήμερα συνομίλησα με την μητέρα του εργαζόμενου! Ο ίδιος μαζί με την οικογένεια του είναι στην Θεσσαλονίκη, βρήκαμε δικηγόρο να τον εκπροσωπήσει και μόλις πάρουμε το χαρτί από την αστυνομία και τον ιατροδικαστή», είπε συγκεκριμένα ο κ. Χότζογλου κι έπειτα συμπλήρωσε με νέο σχόλιο «Θα προχωρήσουμε στην καταγγελία!».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.