Καλοκαίρι #yes: Η έκπληξη για τα γενέθλια της Μαριάντας Πιερίδη

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή (13/7) ημέρα για την Μαριάντα Πιερίδη, καθώς έχει γενέθλια και οι συνεργάτες της στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” της έκαναν έκπληξη και της έφεραν τούρτα στο πλατό της εκπομπής.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές χωρίς την Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο, με την ίδια να μην γνωρίζει το πού βρίσκονται οι συμπαρουσιαστές της.

«Γλυκιά καλημέρα σε όλους! Πώς είστε; Τι κάνετε; Πώς πάτε με την ζέστη; Δεν είναι για μετακινήσεις αυτές οι μέρες, οπότε φτιάξτε καφεδάκι, καθίστε αναπαυτικά και ελάτε στην παρέα μας» είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: «Εμένα η δικιά μου η παρέα όμως πού είναι; Ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται. Γιάννη, Φοίβο πού είναι ο Τριαντάφυλλος, η Φελίσια; Έχω συνηθίσει να κάνουμε παρέα την έναρξη».

Στην συνέχεια Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλος εμφανίστηκαν στο πλατό της εκπομπής κρατώντας μία τούρτα. Η Μαριάντα Πιερίδη ενθουσιάστηκε και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την έκπληξη: «Τι ωραία τούρτα. Τι καλοί που είστε σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Παιδιά δεν μπορώ να λέω καλημέρα χωρίς εσάς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ