Χάιντι Κλουμ: Κάνει ντους με μαύρο μπικίνι και τρελαίνει το instagram

Ανέβασε την θερμοκρασία στο instagram η Χάιντι Κλουμ, μέσω ενός post που έκανε στο προφίλ της. Το γερμανικής καταγωγής 50χρονο μοντέλο διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση.

Το μοντέλο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Σαρδηνία, οπού περνάει όμορφες στιγμές μαζί με τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ. Πριν από λίγες ώρες ανέβασε ένα βίντεο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο απολαμβάνει ένα παγωμένο μπάνιο σε εξωτερική ντουζιέρα. Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι ο πρώην άγγελος της Victoria Secret, έδειξε πως το σώμα της βρίσκεται ακόμα σε εξαιρετική φόρμα.

Μάλιστα ολοκλήρωσε το λουκ της με μία χρυσή αλυσίδα σώματος με διαμάντια, η οποία σύμφωνα με το Page Six κοστίζει 15.500 δολάρια και είναι ειδική δημιουργία από την Jacquie Aiche.

Η Χάιντι Κλουμ όμως απάντησε και σε ερωτήσεις που της έκαναν οι ακόλουθοί της. Σε μία απάντηση έκανε την έκπληξη, αφού συμμετείχε και ο σύζυγός της. Όταν ακόλουθος την ρώτησε πώς είναι να ζει με εκείνον, η Κλουμ ανέφερε: «Φανταστικά. Αγάπη μου πώς είναι να ζεις μαζί μου;». Με τον Τομ Κάουλιτζ να απαντά: «Είναι όλα όσα ήθελα και περισσότερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ