Άδωνις Γεωργιάδης: «Πέντε καλά είναι;» – Η συνομιλία με διαδηλωτές έξω από το υπουργείο και η πρόσκληση στην αντιπροσωπεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε σήμερα το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, για μέτρα πρόληψης και προστασίας στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα όσον αφορά την θερμική καταπόνηση σε συνθήκες παρατεταμένου καύσωνα, που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα.

Κάποια στιγμή, ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, βγήκε έξω από το υπουργείο και ζήτησε την αντιπροσωπεία του Συνδικάτου για να μιλήσουν. «Ελάτε πάνω. Πόσοι θα ανέβετε; Πέντε καλά είναι; Ωραία. Πέντε ελάτε πάνω. Πάμε» ακούγεται να λέει κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο facebook o Άδωνις Γεωργιάδης:

«Ο Υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Μ.Α. & Ε.Ν.Β.Ε. που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο υπουργείο. Στο επίκεντρο της συζήτησης τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων ενόψει του καύσωνα» αναφέρει στο twitter το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Υπουργείο Εργασίας Διαμαρτυρία Υπουργείο Εργασίας Διαμαρτυρία Υπουργείο Εργασίας Διαμαρτυρία Υπουργείο Εργασίας Διαμαρτυρία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ