Κέιτ Μίντλετον: Το βλέμμα θαυμασμού από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ήταν ένα βλέμμα αγάπης και θαυμασμού που αποτυπώθηκε στις κάμερες των εκατοντάδων φωτογράφων έξω από το Αββαείο του Γουέστμινστερ, λίγο πριν από την στέψη του βασιλιά Καρόλου. Καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έμπαινε στο Αββαείο, έριξε μια ματιά στη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον σαν να της έλεγε ότι ήταν ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο.

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον

Όχι επειδή είναι ο διάδοχος του θρόνου, αλλά επειδή έχει στο πλευρό του μια τόσο υπέροχη γυναίκα. Όπως οι περισσότερες πολυάσχολες μητέρες, φαινόταν να μην προσέχει τη φιλοφρόνηση, καθώς κοιτάζει πάνω από τον ώμο της για να ελέγξει τα παιδιά τους που ακολουθούσαν.

Έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από την ημέρα που ο Ουίλιαμ και η Κέιτ παντρεύτηκαν στο Αββαείο. Αυτός ήταν ένας ντροπαλός πρίγκιπας και εκείνη ήταν “πρωτάρα” στα βασιλικά “πρέπει”.

Viral στο TikTok η αντίδραση της Κέιτ Μίντλετον – «Κανένα μέτρο ασφαλείας δεν μπορεί να τον σταματήσει»

Τώρα, έχουν την αυτοπεποίθηση ως ανώτεροι βασιλικοί, επιστρέφοντας ως Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας και με τρία παιδιά επίσης. Φαίνονται όχι μόνο πιο σίγουροι αλλά και πιο φανερά ερωτευμένοι από ποτέ. Φορώντας επίσημες ρόμπες και μανδύες – όπως ζητούσε ο βασιλιάς – η Κέιτ Μίντλετον έλαμψε ακόμη και χωρίς τιάρα.

Αντ ‘αυτού, επέλεξε ένα λεπτό τρισδιάστατο headband με φύλλα σε ασημί χρώματα, κρύσταλλα και ασημένιες κλωστές. Δεν ήταν έργο ενός κοσμηματοπώλη, αυτή ήταν μια συνεργασία μεταξύ του Jess Collett και του οίκου μόδας Alexander McQueen. Φορούσε επίσης ένα φόρεμα Alexander McQueen – τον ​​ίδιο οίκο μόδας που δημιούργησε το νυφικό της. Ενώ και η πριγκίπισσα Σαρλότ φορούσε μια μίνι έκδοση όσων επέλεξε η μητέρα της.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Ο φόρος τιμής σε Νταϊάνα και Ελισάβετ

Το φόρεμα είχε ένα προσεγμένο κέντημα με νήμα που περιείχε μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, ασφόδελου και τριφύλλιου για να γιορτάσουν τα τέσσερα έθνη της ένωσης. Το κολιέ George VI Festoon που φορούσε ήταν μία μνεία στην αείμνηστη βασίλισσα, το οποίο είχε φτιάξει το 1950 ο βασιλιάς George VI για την κόρη του, τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ.

Σε μια πρόσφατη βόλτα, η Κέιτ είπε σε έναν πολίτη ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα λείπει στην οικογένεια και δεν την ξεχνούν ούτε λεπτό. Χθες, η Κέιτ απέτισε φόρο τιμής στην αείμνηστη πεθερά της φορώντας τα σκουλαρίκια της με μαργαριτάρια και διαμάντια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ