Στέψη βασιλιά Καρόλου: Εντυπωσιακή η Κέιτ Μίντλετον

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον έδειχνε λαμπερή με ένα εκθαμβωτικό ιβουάρ φόρεμα Alexander McQueen καθώς παρευρέθηκε στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Βασιλιάς Κάρολος: Μόνος έφτασε ο πρίγκιπας Χάρι – Θα καθίσει στην τρίτη σειρά

Καθώς έφτασε στο Λονδίνο σήμερα το πρωί, η Κέιτ Μίντλετον, 41 ετών, ήταν κομψή με το εντυπωσιακό φόρεμα από ιβουάρ μεταξωτό, το οποίο περιείχε ασημένιες ράβδους και κεντήματα από νήμα με μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, τριφυλλιού και νάρκισσου που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα τέσσερα έθνη.

Αντί για τιάρα, η μητέρα τριών παιδιών φόρεσε ένα ασορτί Jess Collett x Alexander McQueen Headpiece με τρισδιάστατο κέντημα σε φύλλα.

Βασιλιάς Κάρολος: Οι αφίξεις διασήμων για τη στέψη – Ενθουσιασμένη η Έμμα Τόμσον

 

Προετοιμασίες για τη στέψη: Έφτασε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος

Σε συγκινητική αφιέρωση προς την αείμνηστη πεθερά της, η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα σετ σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια της Νταϊάνας.

Εν τω μεταξύ, απέτισε φόρο τιμής στην αείμνηστη βασίλισσα φορώντας το κολιέ George VI Festoon, το οποίο ήταν δώρο από τον Βασιλιά Γεώργιο VI για την κόρη του, τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ.

Τα τέσσερα λουλούδια των πατρίδων – αγγλικό τριαντάφυλλο, σκωτσέζικο γαϊδουράγκαθο, ουαλικός νάρκισσος και ιρλανδικό τριφύλλι – ήταν κεντημένα στο φόρεμα.

Η Κέιτ φόρεσε μαργαριταρένια σκουλαρίκια που δόθηκαν στην Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο το 1981. Τα σκουλαρίκια, κατασκευασμένα από τον Collingwood, σηματοδοτούν μια συγκινητική παράδοση από τη μια Πριγκίπισσα της Ουαλίας στην άλλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ